Τέμπη: Η θεία του 20χρονου μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι «σπάει» τη σιωπή της – «Είναι κρίσιμη η κατάσταση» (βίντεο)

Συνεχίζεται η κρίσιμη μάχη που δίνει στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας ο 20χρονος μοναδικός επιζώντας από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με εμπορικό στα Τέμπη. Η θεία του Γεράσιμου Ιάσονα Γεράσιμου Γεωργιάδη «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε στο Πρωινό για την κατάσταση της υγείας του.

«Είναι ακόμα πάρα πολύ κρίσιμη η κατάσταση. Κρίσιμη αλλά σταθερή. Από όσο ξέρω κι από όσο άκουσα, ο Γεράσιμος και η Μυρσινή είναι αυτή τη στιγμή διασωληνωμένοι, τα άλλα παιδιά έχουν αποσωληνωθεί. Αντλούμε δύναμη από τον Θεό και από τη μεγάλη οικογένεια που είμαστε, ο ένας με τον άλλον, από τους φίλους που μας έχουν συμπαρασταθεί όλο αυτό τον καιρό… Ακόμα και από άγνωστο κόσμο… Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μηνύματα λαμβάνουμε. Έρχονται μηνύματα από φοιτητές, ο Θεός να τους έχει καλά» ανέφερε η θεία του 20χρονου.

«Τελευταία φορά μίλησε με τη μητέρα του και ο πατέρας του τον έβαλε στο τρένο. Μία η ώρα ενώ είχε γίνει το δυστύχημα, περίμενε η μητέρα του απάντηση. Δεν ήρθε η απάντηση και ξεκίνησε η ανησυχία. Ενημερωθήκαμε τα ξημερώματα, στις 5.30 ενημερώθηκε ο αδελφός μου. Όπως καταλαβαίνετε… Τι έγινε από τα ξημερώματα και μετά» πρόσθεσε η θεία του 20χρονου.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.