Τεράστια πινακίδα καταπλάκωσε αυτοκίνητο! (φωτό)

Πολλά προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν σε ολόκληρη την Ελλάδα λόγω της κακοκαιρίας.Στη δίνη της «Υπατίας» και η Σύρος, που μετά τον ξεριζωμό των δέντρων, ένα ακόμα σοβαρό πρόβλημα σημειώθηκε στη περιοχή του Κάτω Μάννα.

Πρόκειται για ένα απίστευτο ατύχημα που σημειώθηκε στην επιχείρηση στο μηχανολογικό συνεργείο αυτοκινήτων, όπου μία μεγάλη σχολική πινακίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου καταπλάκωσε παρκαρισμένο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να προκαλέσει σοβαρές υλικές ζημιές στο Ι.Χ όχημα.

Ευτυχώς, κανείς δεν ήταν κοντά στο σημείο της πρόσκρουσης. Σύμφωνα με τους υπαλλήλους της επιχείρησης από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα , καθώς θα μπορούσε εκείνη την ώρα να περνούν μικρά παιδιά για να πάνε στο σχολείο τους ή περαστικοί. Οι υπάλληλοι μας ενημέρωσαν πως ήταν αναμενόμενο να γίνει κάτι καθώς η πινακίδια ήταν πρόχειρα θαμμένη σε χώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.gr, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που κατέγραψε το συμβάν αλλά και το αρμόδιο τμήμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με μέριμνα του οποίου θα αντικατασταθεί η πινακίδα διότι εγκυμονεί κινδύνους τραυματισμού, λόγω των ισχυρών ανέμων.

Διαβάστε επίσης