Τέσσερα στα τέσσερα από τον Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου Βαγγ. Μπουρνούς! Μπροστά κι από τον Χαρδαλιά!


Τέσσερα στα τέσσερα έχει πλέον ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς.


Ο δήμαρχος και η επιτροπή διαχείρισης κρίσεων Ραφήνας – Πικερμίου, όπως φαίνεται κάθε κίνηση που κάνουν για  τον δήμο  είναι ματ με αποτέλεσμα να δικαιώνονται διαρκώς!

Όπως είναι γνωστό, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα, πως τα περιοριστικά μέτρα θα παραταθούν μέχρι τις 27 Απριλίου στις 06:00, ήτοι για ακόμα τρεις εβδομάδες. Ο Μπουρνούς όμως τους είχε προλάβει για ακόμα μία φορά, καθώς από την Παρασκευή 27 Μαρτίου, είχε ανακοινώσει πως παρατείνεται έως τις 27 Απριλίου 2020 η αναστολή λειτουργίας όλων των δημοτικών αθλητικών και πολιτιστικών εγκαταστάσεων, ανοιχτών και κλειστών, καθώς και η λειτουργία των ΚΑΠΗ, Παιδικών Σταθμών και ΚΔΑΠ

Να θυμίσουμε πως η πρώτη απόφαση του κ. Μπουρνούς να κλείσει τα ΚΑΠΗ ήταν πολύ σωστή και καθοριστική καθώς μετά από λίγο η κυβέρνηση το ανακοίνωσε σαν το πρώτο μέτρο ενάντια στην απειλή του κορωνοϊού.

Η δεύτερη κίνηση του να αναβάλει την διεξαγωγή του«6ου Αραφήνειου δρόμου», πάλι αποδείχτηκε σοφή. Μετά από μισή ώρα, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης και ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε την αναβολή του 9ου ημιμαραθωνίου Αθηνών που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 22 Μαρτίου.

Τρίτη κίνηση ήταν η απόφαση του Δημάρχου να κλείσει τα σχολεία για τρεις μέρες. Δεν πρόλαβαν να περάσουν 3 ώρες και η κυβέρνηση ανακοίνωσε το κλείσιμο των σχολείων.

Η εξαιρετική και σοβαρή δουλειά από τον Δήμαρχο Βαγγέλη Μπουρνούς και την Επιτροπή Διαχείριση Κρίσεων του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου φαίνεται έμπρακτα.