Τέτα Καμπουρέλη – Βασίλης Γκουρούσης: Ανακοίνωσαν πως παίρνουν διαζύγιο

Είναι επίσημο! Μετά από 31 χρόνια η Τέτα Καμπουρέλη παίρνει διαζύγιο από τον Βασίλη Γκουρούση.

Ο γάμος τους κράτησε 31 χρόνια και το ζευγάρι έχει αποκτήσει και εγγόνια τα οποία αποτελούν την απόλυτη ευτυχία τους, κυρίως για την επιχειρηματία και ηθοποιό η οποία αφιερώνει πολύ χρόνο σε αυτά.

Η Τέτα Καμπουρέλη με μία λιτή ανακοίνωση προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ενημερώνει για το τέλος του γάμου της από τον Βασίλη Γκουρούση: «Επειδή έχουν υπάρξει πολλά δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες στα οποία αναφέρεται το όνομα μου θα ήθελα να σας ενημερώσω πως κατέθεσα αγωγή διαζυγίου και λύση του γάμου μου με τον Βασίλη Γκουρούση.Οι λόγοι διαζυγίου είναι καθαρά προσωπικοί και καθιστούν ανέφικτη την συνέχιση του συζυγικού μου βίου.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όσο το δυνατόν πιο διακριτική διαχείριση του θέματος εκ μέρους σας.Με εκτίμηση Τέτα Καμπουρέλη.»!

Να θυμίσουμε πως ο 58χρονος επιχειρηματίας είχε συλληφθεί τον Μάρτιο του 2021 για τη μεγάλη διάρρηξη θυρίδων που είχε σημειωθεί τον Νοέμβριο του 2020 σε τράπεζα.

Οι Αρχές, ύστερα από πολύμηνες έρευνες και αναλύσεις των συλλεχθέντων ερευνητικών δεδομένων, έφτασαν στα ίχνη του μετά τον εντοπισμό βιολογικού υλικού (D.N.A.) του 58χρονου σε σημείο διερρηγμένης θυρίδας.

Φαίνεται όμως πως τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους οι Αρχές δεν ήταν αρκετά με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος τελικά ο Βασίλης Γκουρούσης.

gossip-tv.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.