Θα πέσεις ξερός! Αυτό είναι το ποσό που θα πάρει για το The Bachelor 2 o Αλέξης Παππάς!

Φέτος είναι αδιαμφησβήτητα η χρονιά του, αφού η συμμετοχή του στο ριάλιτι του Survivor, εκτός απο μεγάλη δημοσιότητα τον έκανε και δημοφιλή στα υπόλοιπα κανάλια, με κερδισμένο τον Alpha και φυσικά το The Bachelor!

Ο Αλέξης Παππάς, όπως όλα μαρτυρούν θα είναι ο επόμενος Bachelor του Alpha μετά τον Παναγιώτη Βασιλάκο και αναμένουμε να σπάσει τα νούμερα τηλεθέασης, αφού όπως ήδη μάθαμε έσπασε το νούμερο των χρημάτων που θα πάρει απο την συμμετοχή του στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι.

Δείτε ακόμα:  Επίθεση από ταξιτζή καταγγέλλει η δημοσιογράφος Χρύσλα Γεωργακοπούλου

Ο ηθοποιός, είναι ξανά εργένης, αφού χώρισε με γραπτό μήνυμα την καλή του και πλέον θα αναλάβει να τα βγάλει πέρα με 20 εντυπωσιακές γυναίκες για να δει ποια θα είναι εκείνη που θα τον κερδίσει.

Πόσο πιο δύσκολο θα μπορεί να είναι αυτό, μετά και την συμμετοχή του στο Survivor. Ίσως στο τέλος όμως να παρακαλεί να ήταν στο Survivor αντί να τα βγάλει πέρα με 20 γυναίκες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα λεφτά που θα πάρει θα είναι πολλά, αρκετά περισσότερα απο αυτά που πήρε στους 5 μήνες στο Survivor τα οποία και έφτασαν σύμφωνα με τις φήμες τα 85.000 ευρώ.

Δείτε ακόμα:  Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία από το νοσοκομείο και η έκκληση για βοήθεια

Πιστεύουμε όμως ακράδαντα ότι κάποια μείωση θα την έκανε στον Ατζούν για να τον αποδεσμεύσει απο το συμβόλαιο του με την παραγωγή του Survivor, μείωση όμως που θα την καλύψει απο την αμοιβή που θα πάρει από το The Bachelor 2, αμοιβή που αγγίζει τα 100.000 ευρώ και σίγουρα όχι για 5 μήνες, πείνας και κακουχίας!!

Έτσι δεν είναι;;

tvfreaks.gr