Θα τρίβετε τα μάτια σας με το «κορίτσι» του Λιάγκα!

Σε λίγο καιρό επιστρέφει ο Γιώργος Λιάγκας στον ΣΚΑΪ!

«Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» θα λέγεται η εκπομπή του και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και θα μεταδίδεται καθημερινά από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι.

Αρχισυντάκτρια θα είναι η Ελεάννα Τρυφίδου, ενώ στο πλατό ο Γιώργος Λιάγκας θα πλαισιώνεται από ονόματα γνωστά που έχουν διαγράψει τη δική τους πορεία στην τηλεοπτική πραγματικότητα, ανάμεσά τους και η… Κάλια Ελευθερίου η οποία μίλησε για τη συνεργασία της με τον Γιώργο.

Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

Μετά την πρώτη σεζόν των «Θαλασσόλυκων», είχαμε κάνει μια συζήτηση με το κανάλι. Έξι μήνες μετά, με πήραν τηλέφωνο με αυτή την πρόταση.

Με τον Γιώργο Λιάγκα γνωριζόσασταν από πριν;

Όχι, δεν γνωριζόμασταν προσωπικά. Παρόλα αυτά, παρακολουθούσα πάντα την πορεία του και το 50-50 ήταν το αγαπημένο μου τηλεπαιχνίδι.

Τι έκρινε, κατά τη γνώμη σου, τη δική σου συμμετοχή στο πάνελ της εκπομπής; Γιατί εσύ κι όχι κάποια άλλη;

Καλύτερα αυτό να το απαντήσει ο ίδιος. Όπως και να έχει, εμένα με τιμά πολύ η εμπιστοσύνη του.

Ποιος θα είναι ο ρόλος στο πάνελ;

«Στο πάνελ σκοπός είναι να λες κάποιες ειδήσεις με όσες πληροφορίες θεωρείς ότι έχουν ενδιαφέρον, έγκυρες και επίκαιρες. Στη συνέχεια, αυτή η είδηση αναλύεται και τότε με διαφορετικά επιχειρήματα ο καθένας λέει την άποψή του. Στο πάνελ αυτό, λοιπόν, αφού είμαστε τέσσερις άνθρωποι με εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες, βιώματα, αρχές και τρόπο σκέψης, η κρίση μας δεν θα είναι η ίδια. Αυτό είναι που το κάνει τόσο ενδιαφέρον. Ο ρόλος μου λοιπόν θα είναι αυτός. Να διατηρήσω τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μου» είπε χαρακτηριστικά στο Down Town της Κύπρου η Κάλια Ελευθερίου και όπως θα δείτε είναι μία πανέμορφη παρουσία!

Δείτε τη νέα συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα, Κάλια Ελευθερίου με μαγιό και θα πάθετε πλάκα!

gossip-tv.gr