Θανάσης Κουρλαμπάς: Συγκλονίζει μιλώντας για τις απώλειες που τον σημάδεψαν!

Ο ηθοποιός Θανάσης Κουρλαμπάς που πρωταγωνιστεί στο σίριαλ “Χαιρέτα μου τον πλάτανο”, παραχώρησε μια συνέντευξη και μίλησε για τις “οδυνηρές απώλειες” της ζωής του!

Με τη σύζυγο σου γνωριστήκατε στο Αμφιθέατρο του Σπύρου Ευαγγελάτου και είναι επίσης ένας άνθρωπος που ασχολείται με την τέχνη.

Είναι θεατρολόγος. Είναι διορισμένη σε σχολείο και διδάσκει θεατρική αγωγή.

Πόσα χρονιά είστε μαζί;

Είμαστε περίπου είκοσι χρόνια μαζί. Έχουμε δύο παιδιά. Παλεύουμε και εμείς στο στίβο αυτής της κατάστασης που αντιμετωπίζουμε με την κρίση. Όταν στην πιο δυνατή δεκαετία της ζωής σου πλακώνει η κρίση και η πανδημία, τα πράγματα είναι δύσκολα.

Δείτε ακόμα:  “Η Γεωργία Βασιλειάδου πέθαινε άρρωστη και με ζητούσε… Δυστυχώς δεν ήμουν εκεί”

Τι αγαπάς σε εκείνη;

Τον συναισθηματικό της κόσμο.

Σε έχει φοβίσει ο κορονοϊός;

Προσπάθησα να αντισταθώ και να αμυνθώ στην πρώτη φάση, ώστε να μην το αφήσω να με καταβάλει και να με τρομάξει παρά πάνω άπ’ όσο του αρμόζει. Πρόσεχα πάρα πολύ και τον εαυτό μου και τους γύρω μου. Πλέον, με το χαμό που γίνεται καθημερινά, εξαιτίας του επιβαρυμένου αριθμού κρουσμάτων, προσθέτοντας και την κούραση που υπάρχει στις ψυχές μας, είναι ακόμη πιο δύσκολο. Έχω ανησυχήσει. Εύχομαι αυτός ο εφιάλτης να τελειώσει και να πάρουμε ξανά τη ζωή και τις δουλειές μας πίσω.

Δείτε ακόμα:  Τα «Μεσάνυχτα» επιστρέφουν - Ποιοι είναι οι πρώτοι καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη (βίντεο)

Έχεις βιώσει οδυνηρές απώλειες στη ζωή σου;

Βέβαια. Έχω χάσει τον πατέρα μου και τον κολλητό μου. Ο πατέρας μου «έφυγε», ενώ ήμουν σε μια πολύ ευαίσθητη ηλικία. Ήταν δυσθεώρητη απώλεια. Άφησε μεγάλο κενό. Δεν ήταν διαχειρίσιμο. Ήμουν δεκαπέντε ετών όταν πέθανε. Άνοιξε η γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν ήξερα πώς να συνεχίσω, τι έγινε, γιατί έγινε, πώς θα το αντιμετωπίσω. Συνειδητοποίησα πολύ νωρίς ότι θα μου λείψουν πάρα πολλά πράγματα. Κάθε σχέση γονιού με παιδί είναι μοναδική. Ήταν μια δύσκολη απώλεια.

Δείτε ακόμα:  «Zήλεψα που δεν έπαιξα στις Άγριες Μέλισσες» - Μου πρότειναν τον ρόλο του Δούκα

Έχοντας αντιμετωπίσει την απώλεια του μπαμπά σου, μπορούσες να διαχειριστείς πιο εύκολα το θάνατο του κολλητού σου;

Ήταν απότομο. Μου δημιούργησε άλλα συναισθήματα. Σκεπτόμουν πώς γίνεται ένας άνθρωπος της ηλικίας μου να φύγει τόσο νωρίς. Ο κολλητός μου ήταν σκηνοθέτης. Είχαμε κάνει μαζί μια ταινία. Πάνω απ’ όλα ήταν ένα σπουδαίο πλάσμα. «Έφυγε» μέσα σε ένα μήνα από καλπάζοντα καρκίνο. Ήταν σοκαριστικό, σύμφωνα με το “7 μέρες Tv”.

gossip-tv.gr