Θάνατος Λίνας Κοεμτζή: Ραγδαίες Εξελίξεις – «Έφοδος» σε σπίτια δύο νεαρών

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 22χρονης Λίνας Κοεμτζή που βούτηξε στο κενό από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας όπου έμενε στη Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο του 2016. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, αστυνομικοί έκαναν «ντου» στα σπίτια δύο νεαρών, στην Καλαμαριά και έξω από την πόλη της Θεσσαλονίκης, από όπου κατάσχεσαν υλικό που ίσως δώσει πολύτιμα στοιχεία για τον θάνατο της αδικοχαμένης φοιτήτριας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αιφνιδιαστική έρευνα, που πραγματοποιήθηκε κατόπιν εντολής της εισαγγελέως που χειρίζεται την περίπλοκη υπόθεση, έγινε στα σπίτια δύο και εκ των τριών νεαρών, που εμπλέκονται στο κομμάτι των γυμνών φωτογραφιών της άτυχης Λίνας που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Κατασχέθηκαν υπολογιστές, στικάκια και κινητά τηλέφωνα

Κατά τις ίδιες πηγές, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής εφόδου που έγινε παρουσία εισαγγελέα, κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, στικάκια και κινητά τηλέφωνα, τα οποίο εστάλησαν για έρευνα στα εργαστήρια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Να σημειωθεί πως το ένα μέρος της έρευνας που χειρίζεται η εισαγγελία Γιαννιτσών αφορά στις γυμνές φωτογραφίες της αδικοχαμένης φοιτήτριας, καθώς και στις συνθήκες κάτω από τις οποίες η 22χρονη έχασε τη ζωή της, ενώ το άλλο κομμάτι έχει σχέση με δύο άτομα, τα οποία μαρτυρία «τοποθετεί» στο σημείο της πτώσης της άτυχης αδικοχαμένης κοπέλας.

Σύμφωνα με τον εν λόγω μάρτυρα, το μοιραίο βράδυ είδε τα συγκεκριμένα πρόσωπα να τρέχουν στο σημείο όπου έπεσε η Γαλήνη και να ψάχνουν την ίδια και τον χώρο γύρω από αυτήν για να βρουν ένα στικάκι. Αυτό που μένει να αποσαφηνιστεί τις επόμενες ώρες είναι αν πρόκειται για τους ίδιους άνδρες, στα σπίτια των οποίων η Αστυνομία πραγματοποίησε αιφνιδιαστική έρευνα.

dikastiko.gr