“Θεέ μου τι σου Κάναμε 3”, από Πέμπτη (7/7) έως Τετάρτη (13/7) στο Σινέ Αελλώ στη Ραφήνα

ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ 3
SERIAL (BAD) WEDDINGS 3

Σκηνοθεσία: Φιλίπ Ντε Σοβερόν.
Πρωταγωνιστούν: Κριστιάν Κλαβιέ, Σαντάλ Λομπί, Εμιλί Καέν,
Αλίς Νταβίντ, Αρί Αμπιτάν, Μεντί Σαντούν.
Διάρκεια: 92 λεπτά
Ώρα έναρξης: 21.00 & 22.50

Ο Κλοντ και η Μαρί σύντομα θα συμπληρώσουν 40 χρόνια γάμου. Για να γιορτάσουν την περίσταση, οι τέσσερις κόρες τους οργανώνουν ένα πάρτι έκπληξη, προσκαλώντας η κάθε μια τα πεθερικά της.

Η multi culti γαλλική κωμωδία με τους εκατομμύρια θεατές επιστρέφει κι αυτό το καλοκαίρι και υπόσχεται αβίαστο γέλιο!
Ερωτηθείς για το πώς προέκυψε η τρίτη ταινία της αγαπημένης γαλλικής κωμωδίας, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Φιλίπ Ντε Σοβερόν, δήλωσε, «Κάθε φορά η ιδέα προκύπτει κάπως οργανικά, καθοδηγείται από την επιθυμία μας να δουλέψουμε ξανά με τους ηθοποιούς. Και επειδή δεν είναι εύκολο να συγχρονιστούν τόσα πολυάσχολα άτομα, προτού καν γραφτεί το σενάριο της ταινίας, κανονίσαμε το πρόγραμμά μας ώστε να βολέψουν οι ημερομηνίες γυρίσματος».

Πόσο εύκολο είναι όμως να συνυπάρξουν τόσα άτομα σε μια ταινία; «Από τη στιγμή που η προσωπικότητα του καθενός είναι τόσο μελετημένη, έχει τρομερή πλάκα να σκεφτόμαστε τις διάφορες ανατροπές και τις διαφορετικές αντιδράσεις. Και αυτό γίνεται ακόμα πιο απολαυστικό με νέους πρωταγωνιστές, καθώς φέρνουν μια φρεσκάδα», αναφέρει ο Ντε Σοβερόν.

Καθώς οι περισσότεροι ηθοποιοί της ταινίας είναι και σεναριογράφοι, δεν διστάζουν να προτείνουν τις δικές τους ιδέες για τον εμπλουτισμό του σεναρίου. Συνήθως είναι μικρές λεπτομέρειες, τις οποίες ο Ντε Σοβερόν προσθέτει στο σενάριο. Ωστόσο, με το που ξεκινήσει το γύρισμα δεν αλλάζουν πολλά, καθώς σε τέτοιου είδους ταινίες δεν υπάρχει αρκετός χώρος για αυτοσχεδιασμούς.
Βέβαια, αυτό που διατηρείται και στην τρίτη ταινία είναι η χρήση των κλισέ. Παρ’ ότι η εποχή δεν ευνοεί τη χρήση τους, ο Ντε Σοβερόν δηλώνει πως δεν φοβάται να παίζει μαζί τους. Από τη μια, ο κόσμος πάντα θα θέλει να γελάει και απ’ την άλλη η πολυπολιτισμική καταγωγή των ηθοποιών λειτουργεί ως ένα είδος ασπίδας, βοηθώντας τον να κατανοήσει πότε ξεπερνάει τα όρια. Εντούτοις, αξίζει να σημειωθεί πως οι σκηνές που φαίνονταν «επικίνδυνες» στους συντελεστές ήταν εκείνες που προκάλεσαν το περισσότερο γέλιο στο κοινό. Στόχος του Ντε Σοβερόν δεν είναι να κοροϊδεύει άτομα, αλλά παράλληλα δεν διστάζει να κάνει κάτι που θεωρεί αστείο.

Από ΠΕΜΠΤΗ 7 Έως ΤΕΤΑΡΤΗ 13 Ιουλίου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.