Θεοφανία Παπαθωμά: «Ο Γρηγόρης Πετράκος θέλει να αφυπνίσει τον κόσμο»

“Θέλω να μπαίνουμε όλοι οι άνθρωποι μέσα στα μαγαζιά, εμβολιασμένοι, ανεμβολίαστοι, τσεκαρισμένοι μεν αλλά όλοι”, λέει η Θεοφανία Παπαθωμά.

Η Θεοφανία Παπαθωμά βρέθηκε στο Πρωινό την Τρίτη και βέβαια, από τις ερωτήσεις που δέχτηκε δεν θα μπορούσε να λείπει ο Γρηγόρης Πετράκος και οι κατά καιρούς δηλώσεις του. «Εδώ δεν ήρθα να μιλήσω για τον Γρηγόρη, ήρθα να μιλήσω για μένα. Εγώ του είπα ότι αν θέλει να εκφράζει πολιτικό λόγο αυτό θα πρέπει να το κάνει μέσα στη Βουλή και όχι στο facebook κι εκεί τελείωσε η κουβέντα μας. Δεν επεμβαίνω και πολύ», είπε αρχικά η Θεοφανία Παπαθωμά και συνέχισε:

«Έχουμε χρέος να εργαζόμαστε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, έχουμε χρέος να είμαστε σύννομοι να ακολουθούμε τις επιταγές του νόμου κι έχουμε και χρέος να εκφράζουμε τις πεποιθήσεις μας χωρίς φόβο και πάθος. Αυτά ο Γρηγόρης τα κάνει και τα τρία. Το κάνει γιατί θέλει να αφυπνίσει τον κόσμο».

Δείτε ακόμα:  Survivor spoiler 17/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Για τον εμβολιασμό η Θεοφανία Παπαθωμά είπε: «Το αν έχω εμβολιαστεί ή όχι είναι δικό μου θέμα, δεν θέλω να επηρεάσω τον κόσμο. Όποιος θέλει εμβολιάζεται και όποιος δεν θέλει δεν εμβολιάζεται. Ευτυχώς έχουμε ακόμα αυτή την επιλογή. Ας αλλάξουμε όμως θέμα».

Σχετικά με το αν είναι σωστό να μπαίνουν μέσα στα μαγαζιά μόνο όσοι έχουν εμβολιαστεί, η Θεοφανία Παπαθωμά σημείωσε: «Θεωρώ ότι θα έπρεπε να μπαίνουν όλοι οι άνθρωποι μέσα στα μαγαζιά, έστω και με rapid test. Δεν συμφωνώ. Θέλω να μπαίνουμε όλοι οι άνθρωποι, εμβολιασμένοι, ανεμβολίαστοι, τσεκαρισμένοι μεν αλλά όλοι».

Δείτε ακόμα:  Survivor spoiler: Αυτοί κερδίζουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

zappit.gr