Θεραπευτικό Pilates – Έδαφος, Επίπεδο 1 Αθήνα από το Pilates ForAll by ARTaction

Η μέθοδος Pilates, δεν είναι ένα ακόμα σύστημα εκγύμνασης… Είναι ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και τους άλλους, τόσο στο χώρο όσο και στο χρόνο.

Σε ποιους απευθύνεται;
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες του σώματος, γυμναστές, χορευτές, δασκάλους Yoga και Pilates, φυσιοθεραπευτές. Ακόμα και σε παρεμφερή επαγγέλματα που έχουν κίνηση, ενδοσκόπηση, εσωτερικότητα, όπως οι ψυχοθεραπευτές, οι μασσέρ, οι εμψυχωτές ομάδων κ.α

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο της #ARTaction_Pilates, για την καλύτερη και όσο γίνεται, εμπεριστατωμένη γνωση, των μελλοντικών δασκάλων, συνθέτει την τεχνική και την δομή του ασκησιολογίου, χρησιμοποιώντας στοιχεία απο την εμβιομηχανικη αλλα και την κινησιολογια.

Η κινησιολογία είναι η επιστημονική μελέτη της ανθρώπινης κίνησης. Η κινησιολογία διαμορφώνεται από φυσιολογικούς, μηχανικούς και ψυχολογικούς μηχανισμούς. Η επιστήμη της κινησιολογίας βασίζεται κυρίως στη σύνθεση τριών επιστημονικών κλάδων, της Ανατομίας, της Μηχανικής και της Φυσιολογίας. Η ανατομική πλευρά της κινησιολογίας συνίσταται στη μελέτη και καταγραφή των ανατομικών στοιχείων του σκελετικού, μυϊκού και νευρικού συστήματος.

Δείτε ακόμα:  Ο "Γαρμπής" πάλι κοντά σας με απόλυτη ασφάλεια και και καλές τιμές

Το σώμα, υπόκειται σε μία άρτια μηχανική απο απόψη, κατασκευής οσο και λειτουργικότητας. Η άσκηση, είναι προιόν κίνησης και αυτό ακριβώς θα διδαχθουμε στο σεμινάριο, τον τρόπο να κινούμαστε σωστά, στο χώρο που μας αντιστοιχεί, χωρίς να τραυματιζόμαστε.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ-ΕΠΙΠΕΔΑ
21/01/2018 MAT WORK 1 (Κύκλος α) κόστος 150 ευρω
04/02/2018 MAT WORK (Κύκλος β) κόστος 150 ευρω

18/02/2018 MAT WORK 2 (Κύκλος α) κόστος 150 ευρω
04/03/2018 MAT WORK (Κύκλος β) κόστος150 ευρω

Δείτε ακόμα:  Για την οικοδομή και το σπίτι κατ΄ευθείαν στην Μονωτική Ραφήνας

Διδάσκει: Πολίτη Θεώνη, Pilates master Trainer Athens
Χώρος: Χρ. Μαντικα 2 Ραφήνα
Ωράριο: 12.00-20.00 Κυριακή.
Για περισσότερες επικοινωνήστε:
– τηλεφωνικά στο 22940 28448, 6974305233
– inbox στη σελίδα #PilatesForAllRafina
– με mail pilatesforallrafina@gmail.com

Βεβαίωση παρακολούθησης
Στους συμμετέχοντες δίδεται βεβαίωση παρακολούθησης από την εταιρεία ARTaction και την εισηγήτρια master trainer Θεώνη Πολίτη.

Βιογραφικό σημείωμα
Η Θεώνη Πολίτη γεννήθηκε στην Αθήνα . Η πρώτη επαφή της με το Pilates έγινε το 1992-1994 στο Johannesburg T.C.O Pilates.
Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην μέθοδο Pilates το 1997-1999 στο Artaction Pilates Θεσσαλονίκης, με δασκάλα την Χ. Πολύζου.
Διδάσκει επαγγελματικά από το 2004, στο Artaction Pilates Αθήνας και είναι πιστοποιημένη, εκπαιδεύτρια του ARTaction Pilates Training Program, απο την δημιουργό του προγράμματος Πολύζου Χριστίνα, με πιστοποιημένο πρόγραμμα σπουδών απο το Υπ. παιδείας, με έδρα την Θεσσαλονίκη.
Ταυτόχρονα , επιμορφώνεται, με σεμινάρια από τους Rael Isacowitz, Alan Herdman Lynne Robinson, Karen Clippinger.
Εμβαθύνοντας στη μέθοδο Pilates, ασχολήθηκε και με τις εναλλακτικές θεραπείες, σπούδασε ρεφλεξολογια στο Wellness & Health Academy, Thai massage στο Athens massage & Yoga Academy και ειναι αποφοιτη της μεθόδου Bowtech .
Είναι Practitioner (Hellenic instute for NLP) απο το 2010 και έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Ελληνικού σωματείου μεθόδου pilates απο το 2013 μεχρι το 2017.

Δείτε ακόμα:  Μια "Πανδαισία" παραδοσιακών και βιολογικών προϊόντων δίπλα σου

artactionpilates.gr

ΣΕ ΜΑΣ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ