Θερμά συλλυπητήρια Πιστικίδη για τον θάνατο του προέδρου του Παραρτήματος Συλλ. Τριγλιανών Ν. Κράνη


Το Σάββατο, πριν την Ανάσταση έφυγε από κοντά μας ο αγαπητός σε όλους μας Νίκος Κράνης. Ο Νίκος ήταν ο εν ενεργεία πρόεδρος του Παραρτήματος του Συλλόγου των Απανταχού Τριγλιανών και έχαιρε μεγάλης εκτίμησης και αγάπης από όλους τους Τριγλιανούς.

Υπήρξε ένας ιδιαίτερα δραστήριος και αγαπητός πρόεδρος, που με την προσωπικότητά του έδωσε νέα ώθηση στο Σύλλογο, όμως δεν πρόλαβε να υλοποιήσει τις σκέψεις του για την αναβάθμιση του Συλλόγου στη Νέα Τρίγλια.

nikos_kranisΟ Νίκος Κράνης γεννήθηκε στα Νέα Σύλλατα Χαλκιδικής το 1950 και εργάστηκε για πολλά χρόνια στην Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Ακόμα ένα ακαθάριστο οικόπεδο στον Νηρέα (φωτό)

Με τη σύζυγό του Δέσποινα Παρασκευά απέκτησαν τέσσερα παιδιά και η οικογένειά τους αποτελεί υπόδειγμα στην κοινωνία της Νέας Τρίγλιας.

 

Ο Σύλλογος των Απανταχού Τριγλιανών εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου, για τον πρόωρο χαμό του!

Ο Νίκος θα μείνει με αγάπη στη μνήμη όσων τον γνώρισαν. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Βασίλης Σακελλαρίδης
Πρόεδρος Συλλόγου Απανταχού Τριγλιανών

Με αυτό το μήνυμα στο fb πληροφορηθήκαμε χθες το θλιβερό γεγονός.

Δείτε ακόμα:  Αττική: Που βρίσκονται τα 207 νέα κρούσματα – Τι συμβαίνει σε Ραφήνα, Πικέρμι & Αν. Αττική

Ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης έγραψε: “Ειλικρινά λυπάμαι. Τον γνώρισα τόσο λίγο και τον εκτίμησα πάρα πολύ. Η αγάπη του για την Τρίγλια πραγματική και ανιδιοτελής. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του…”