Θερμό χειροκρότημα για τις «Εκκλησιάζουσες» στη Ραφήνα (φωτό)

OAuthException: (#200) Missing Permissions

Για ακόμα μια χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πικερμίου «έκλεψε» τις θεατρικές εντυπώσεις παρουσιάζοντας την Παρασκευή το βράδυ στο προαύλιο του Γυμνασίου-Λυκείου Ραφήνας μια παράσταση αντάξια των επαγγελματικών παραγωγών.

Οι «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη σε μετάφραση – σκηνοθεσία και διδασκαλία του Αντώνη Ξένου απέσπασε τις καλύτερες κριτικές απ’ όλους, με τους συντελεστές να κερδίζουν το θερμό χειροκρότημα του κοινού που είχε γεμίσει τις εξέδρες.

Μετά την παράσταση της Πέμπτης στο Δημοτικό Μαραθώνα, ο θεατρικός θίασος του Δεινοθηρίου γνώρισε για ακόμα μια φορά την αναγνώριση του κοινού και στη Ραφήνα.

Δείτε ακόμα:  Πολιτική Προστασία Μαραθώνα: Υποχρεωτικός ο καθαρισμός των οικοπέδων, αλλιώς πρόστιμο

Να σημειώσουμε ότι η θεατρική ομάδα αποτελείται από ερασιτέχνες ηθοποιούς και βρίσκεται στον 4ο χρόνο της πατώντας πάνω στα βήματα και στις διδασκαλίες του Αντώνη Ξένου, αποδίδοντας κλασικά έργα μέσα από διαδικασίες που καλλιεργούν την συλλογικότητα, κάνοντας πιο ορατό τον πολιτιστικό στόχο της ομάδας ανεβάζοντας κάθε φορά ακόμα ποιο ψηλά τον πήχη.

Στις εξέδρες βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης, ο Αντιδήμαρχος Αντώνης Παλπατζής, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Γιώργος Δουβίτσας, η δημοτική σύμβουλος Σίσσυ Κατσούδα , ο τοπικός σύμβουλος Πικερμίου Άγγελος Χοβαρδάς και η δημοσιογράφος Χριστίνα Λαμπίρη.

Δείτε ακόμα:  Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών την Πέμπτη, στις τοπικές αγορές των Δήμων Παιανίας και Κρωπίας

Οι ηθοποιοί που έπαιξαν με αλφαβητική σειρά ήταν οι:
Γεωργακοπούλου Μιμίκα, Γιαννέ Χαρά, Γκίκα Βασιλική, Ευαγγελάτου Βανέσσα, Ζαφειρίου Μαρίκα, Καμάρα Ελένη, Καφφέζας Αλέξανδρος, Λεγάκη Στέλλα, Μαλλία Νάντια, Μαυράκη Πόπη, Πετρή Γιώτα, Πετρόπουλος Δημήτρης, Στρατούλια Τατιάνα, Τσακλίδου Κωνσταντίνα, Τσιαπαρίκος Κώστας, Τσιριγώτης Πέτρος.
Σκηνικά: Ντίνος Παρηγόρης, Κουστούμια: Αγγελική Λιάρα, Ήχος-Φώς: Γιώργος Ζιώγαλας.

Τελευταία παράσταση για την θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού σήμερα Σάββατο 9 Ιουλίου στα Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη στο Πικέρμι.