Θες να μας τρελάνεις; Η Λάουρα Νάργες πίνει το ποτό της και δεν φοράει… τίποτα! Όλα στη φόρα

Μας ήρθε ξαφνική η ζέστη, μας ήρθε ξαφνικό και το άνοιγμα των καταστημάτων, ήρθε τώρα και η Λάουρα Νάργες με την εντυπωσιακή της εμφάνιση και πάθαμε την πλάκα της ζωής μας.

Το κορίτσι αποφάσισε να βγει έξω και να απολαύσει το ποτάκι της ή χυμό ή ότι είναι τέλος πάντων αυτό που πίνει κάνοντας μια άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση, αφού όπως θα δείτε και εσείς φοράει ένα φανελάκι όπου τα δύο κορδονάκια που στηρίζουν το βάρος της μπροστινής όψης της είναι πραγματικά στην τσίτα.

Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό απο μέσα δεν φοράει τίποτα με αποτέλεσμα να διαγράφονται απίστευτα πράγματα πάνω στο μπλουζάκι.

Δείτε ακόμα:  Μύρωνας Στρατής: «Από τα πιο αμήχανα πράγματα που μου έχουν συμβεί»

Εκτός όμως απο τα τεράστια προσόντα που φαίνονται καθαρά στην φωτογραφία, αφού ο φωτογράφος έδωσε ρέστα πραγματικά, δεν μπορούμε και να μην της αναγνωρίσουμε ότι έχει αδυνατίσει πάρα πολύ.

Όχι βέβαια ότι και πιο στρουμπουλούλα δεν είναι κούκλα! ΘΕΑ είναι! Άλλωστε ακόμα η ηλικία της είναι μικρή, αφού ακόμα είναι 30 χρονών! Και που να πιάσουν οι μεγάλες ζέστες, περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι άλλο θα κάνει η πανέμορφη Λάουρα και θα χαζέψει για μια ακόμα φορά το instagram και φυσικά όλους εμάς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes)

tvfreaks.gr

Δείτε ακόμα:  8 Λέξεις: Συγκλονιστικές εξελίξεις λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε