Θύελλα μόνο μακριά από τη Ραφήνα!

Στις 18 Σεπτεμβρίου, για τη δεύτερη αγωνιστική, οι πράσινοι κέρδιζαν με 3-2 την Προοδευτική. Έκτοτε έχει πέσει… σκοτάδι!

Στάθηκε «όρθια» στη Ρόδο (3η αγωνιστική, 2-2), κέρδισε την Τριγλία ως τυπικά φιλοξενούμενη (5η αγωνιστική, 2-4), έφτασε στο σημείο να «ρίξει» και το κάστρο του Ιάλυσου (7η αγωνιστική, 0-2), έφυγε με βαθμό και από τα Χανιά κόντρα στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (10η αγωνιστική, 0-0) υποχρέωσε σε ισοπαλία τον Άγιο Ιερόθεο στο Περιστέρι (12η αγωνιστική, 1-1), μέχρι και στο «κλουβί» της Προοδευτικής τσίμπησε βαθμό (17η αγωνιστική, 1-1).

Μόνο στα Ζωνιανά (1η αγωνιστική, 1-0) και στην Κηφισιά (14η αγωνιστική, 1-0) έχει ηττηθεί ως φιλοξενούμενη η Θύελλα Ραφήνας, για την οποία με μία δόση υπερβολής μπορεί να ισχυριστεί κανείς πως στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της έχει επιδόσεις, που προσομοιάζουν με εκείνες ομάδων που κάνουν πρωταθλητισμό.
Κι, όμως, η συγκομιδή της μόνο ικανοποιητική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, μετά από 17 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο περιορισμός της στη 12η θέση, μόλις πέντε βαθμούς μακριά από την ουραγό της κατάταξης, έχει λόγο και αιτία. Ο τραγικός απολογισμός των πράσινων ως οικοδεσπότες, σε αντιπαραβολή των παραπάνω, δημιουργούν την αίσθηση πως ό,τι χτίζουν μακριά από τη Ραφήνα, το γκρεμίζουν με περισσή… ευκολία μόλις επιστρέψουν στο «σπίτι» τους! Ενδεικτικό είναι ότι τηντελευταία -και μοναδική- φορά που κέρδισε η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη σαν γηπεδούχος, το ημερολόγιο έγραφε 18 Σεπτεμβρίου (!) και αντίπαλος ήταν η -παραπαίουσα τότε- Προοδευτική στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής (3-2)!
Έκτοτε, ο σύλλογος της ανατολικής Αττικής έχει αποσπάσει μόλις δύο ισοπαλίες (1-1 με Ηλυσιακό για την 9η αγωνιστική και 0-0 με Εργοτέλη για την 15η αγωνιστική), έχοντας γνωρίσει παράλληλα πέντε ήττες (από ΠΟ Ατσαλένιου με 2-1 για την 4η αγωνιστική, από Ιωνικό με 3-0 για την 6η αγωνιστική, από Εθνικό με 4-3 για την 11η αγωνιστική, από Πανθηραϊκό με 1-0 για την 13η αγωνιστική, από Ρόδο με 1-0 για την 18η αγωνιστική).

Ήτοι μόλις 5 από τους 24 βαθμούς, δηλαδή τη μέγιστη δυνατή συγκομιδή που θα μπορούσε να έχει η Θύελλα Ραφήνας σε αυτούς τους οκτώ εντός έδρας αγώνες που έχει δώσει μέχρι σήμερα.

pamebala.gr