Θύελλα Ραφήνας: «Προβληματική η χρονιά σε όλα τα επίπεδα», λέει ο Μεσολόγγης

Συνέντευξη παραχώρησε ο προπονητής της Θύελλας Ραφήνας, Νίκος Μεσολόγγης, μιλώντας σε αυτή για τη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας, όσο φυσικά παιζόταν ποδόσφαιρο, ενώ σχολίασε και το επίπεδο του 8ου ομίλου.

Όλα αυτά για τη Θύελλα η οποία δικαίως είναι μέσα στις λεγόμενες παραδοσιακές ομάδες της κατηγορίας καθώς κάθε χρόνο παρουσιάζεται ισχυρή, με… ταυτότητα στον αγωνιστικό χώρο καθώς και ανταγωνιστική, κάτι που οφείλει εν πολλοίς στον Έλληνα προπονητή.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Μεσολόγγη:

– Για τα μέχρι στιγμής παιχνίδια:

Δείτε ακόμα:  Στοίχημα: Με τη «φρέσκια» Σαμπντόρια και τα γκολ στους «Ζωσιμάδες»

“Εμείς προλάβαμε και αγωνιστήκαμε σε τρία ματς αφού το τέταρτο παιχνίδι που ήταν να δώσουμε αναβλήθηκε λόγω της κατάστασης με τα κρούσματα. Μπορούσαμε να είχαμε πετύχει καλύτερα πράγματα αφού στις δυο εντός έδρας ισοπαλίες θεωρώ ότι μπορούσαμε να είχαμε φτάσει σε μια νίκη τουλάχιστον. Το σημαντικότερο κομμάτι όμως ήταν ότι είχαμε δυο σοβαρούς τραυματισμούς με τους Παπαδόπουλο και Μπουντάκη συν ότι υπήρχαν παίκτες που είχαν σημαντικό ρόλο στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας μας (Χαρακτίδης, Ζέκιο) και δεν ήταν στο 100% αφού είχαν επανέλθει από τραυματισμούς. Παράλληλα, αν αναλογιστούμε κάποια επιπόλαια λάθη που κάναμε στο αμυντικό μας κομμάτι εξηγείται αυτή η συγκομιδή”.

Δείτε ακόμα:  Χειροβομβίδα σε σπίτι ποδοσφαιριστή λόγω... μεταγραφής

– Για τη χρονιά και το πως επηρεάζεται το ποδόσφαιρο:

“Νομίζω ότι είναι σίγουρα μια προβληματική χρονιά. Έχουμε να κάνουμε με ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν ξέρουμε πως θα είναι η κατάσταση τους και νομίζω ότι αυτό αποτελεί ερωτηματικό για όλες τις ομάδες. Το πως θα γυρίσουν οι παίκτες σε επιθυμητά επίπεδα είναι άγνωστο”.

– Για το επίπεδο του ομίλου:

“Παρ’ όλο που είδαμε μόνο 4 αγωνιστικές, βλέπουμε ότι υπάρχουν καλές ομάδες που είναι δυσκολοκατάβλητες. Υπάρχει ενθουσιασμός από ομάδες που αγωνίζονται για πρώτη φορά στην κατηγορία και νομίζω ότι έδειχνε ότι θα ήταν ένας ισορροπημένος όμιλος πλην ελάχιστων ομάδων που έδειξαν να ξεχωρίζουν. Αυτά βέβαια συνέβησαν πριν τη διακοπή και αποτελεί ερωτηματικό επαναλαμβάνω για όλους πως θα εμφανιστούν όλες οι ομάδες’.