Θλίψη! Έφυγε από τη ζωή ο Στέλιος Πλακίτσης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 χρονών ο Στέλιος Πλακίτσης. Επιχειρηματίας δημοσιογράφος, συνεργάτης πολιτικών, στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης, μα πάνω απ΄όλα γέννημα-θρέμμα του Μαραθώνα.

Μέχρι το τέλος παρέμενε ένας κινητός υπολογιστής, παρότι ο ίδιος δεν πολυσυμπαθούσε τους υπολογιστές. Με το χαρτί και το μολύβι του ανά χείρας, έγραφε ασταμάτητα. Ήταν ένα χόμπι που αγάπησε από όταν συνταξιοδοτήθηκε το 2010, έπειτα από μια μακρά επαγγελματική πορεία στις πωλήσεις αυτοκινήτων που άρχισε το 1964 κι αφού νωρίτερα είχε υπηρετήσει περίπου 30 διαφορετικά επαγγέλματα.

Μαραθωνίτης με καταγωγή από τη Βολισσό Χίου, ο Στέλιος Πλακίτσης λάτρευε την πόλη που μεγάλωσε, έγινε έφηβος, εργάστηκε, υπηρέτησε ως Δημοτικός Σύμβουλος, έκανε οικογένεια και σιγά σιγά αποσύρθηκε από τα πολλά φώτα, επιλέγοντας να μας μεταφέρει γνώσεις και εμπειρίες.

Στο πλούσιο αρχείο του μπορεί κάποιος να βρει πραγματικά οτιδήποτε αφορά στον Μαραθώνα. Το περίεργο είναι ότι σπανίως ανέτρεχε σε αυτό το αρχείο. Έγραφε ή διηγούταν τα πάντα από μνήμης και δεν έπεφτε ποτέ έξω.

Η είδηση του θανάτου του ήδη κάνει τον κύκλο του διαδικτύου μέσω της ανάρτησης των παιδιών του και όπως καταλαβαίνετε έχει σκορπίσει θλίψη σε όλη την περιοχή και όχι μόνο.

Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του…

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.