Θλίψη: Πέθανε γνωστή ηθοποιός νικημένη από τον καρκίνο!

Νικημένη από τον καρκίνο «έφυγε» σε ηλικία 56 ετών γνωστή ηθοποιός του Χόλιγουντ η οποία είχες εμφανιστεί σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπως το House Hunters, το General Hospital και το Criminal Minds.

Σε ηλικία 56 ετών έφυγε από τη ζωή – μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο – η ηθοποιός Zuzanne Whang. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο σύντροφός της Jeff Vezain, ήταν δίπλα της όταν έφυγε από την ζωή.

Δείτε ακόμα:  Πένθος για τον Σιλβέστερ Σταλόνε - Έχασε τη μητέρα του

Η άτυχη ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο πριν από 13 χρόνια και όπως η ίδια είχε γράψει στο Facebook αντιμετώπιζε τη δύσκολη αυτή περιπέτεια με την υγεία της με «κουράγιο, χιούμορ, αποφασιστικότητα και αισιοδοξία».

Η Zuzanne Whang ήταν γνωστή στο κοινό από την συμμετοχή της σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπως: House Hunters, General Hospital, Criminal Minds και NYPD Blue.

Είχε πτυχίο ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο Yale ενώ επίσης ήταν συγγραφέας, ραδιοφωνική παραγωγός ενώ είχε ασχοληθεί και με την πολιτική.

Δείτε ακόμα:  Big Brother: Τι λέει η Ορφανίδου για το ροζ της βίντεο

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο σύντροφός της Jeff Vezain, ήταν δίπλα της όταν έφυγε από την ζωή. Η άτυχη ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο πριν από 13 χρόνια και όπως η ίδια είχε γράψει στο Facebook αντιμετώπιζε την δύσκολη αυτή περιπέτεια με την υγεία της με «κουράγιο, χιούμορ, αποφασιστικότητα και αισιοδοξία».

Newsbomb.gr