Θλίψη σε Γέρακα και Παλλήνη – Έφυγε από τη ζωή η Μυρτώ Ευαγγελάτου

Σε συλλυπητήριο μήνυμά του για τον θάνατο της συντρόφισσας Μυρτώς Ευαγγελάτου, το Κεντρικού Συμβούλιο της ΚΝΕ, σημειώνει:

«Με βαθιά θλίψη αποχαιρετάμε τη συντρόφισσα Μυρτώ Ευαγγελάτου, που “έφυγε” ξαφνικά και τόσο άδικα από τη ζωή. Η σ. Μυρτώ ήταν μέλος της ΚΝΕ από το 2019 και μέλος της εδαφικής ΟΒ Γέρακα-Παλλήνης της Τομεακής Οργάνωσης Μεσογείων-Λαυρεωτικής. Ήταν φοιτήτρια στο Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία στην Αθήνα.

Οι σύντροφοί σου, τα μέλη της ΚΝΕ, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Θα σε θυμόμαστε πάντα γιατί ήσουν μια πραγματική μαχήτρια της ζωής. Θα σε θυμόμαστε γιατί ποτέ δεν το έβαλες κάτω, παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζες. Η θέληση και το κουράγιο σου μάς δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε τους αγώνες για έναν καλύτερο κόσμο, όπως ακριβώς τον ονειρεύτηκες κι εσύ, τον σοσιαλισμό-κομμουνισμό.

Εκφράζουμε, παράλληλα, τα θερμά μας συλλυπητήρια στους γονείς σου, που σε αγαπούσαν και σε φρόντιζαν όλα αυτά τα χρόνια, στον πατέρα σου, σ. Δημήτρη Ευαγγελάτο, ο οποίος κάθε χρόνο έχει ξεχωριστή συμβολή στο στήσιμο και την οργάνωση των Φεστιβάλ της ΚΝΕ, στη μητέρα σου, σ. Δήμητρα Μπαμπαρούτση, καθώς και στους οικείους και φίλους σου».

902.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.