Θλίψη στη Ραφήνα! Έφυγε από τη ζωή ο Χάρης Κοκκίνης

Πριν λίγο, μεσημέρι Πέμπτης, μάθαμε τα άσχημα νέα. Ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στην περιοχή της Ραφήνας, υπόδειγμα καλού οικογενειάρχη, ένας τίμιος εργάτης της ζωής, έφυγε από τη ζωή.

Ο λόγος για τον Χάρη Κοκκίνη που οι παλαιότεροι τον ξέραμε ως Χαρίλη. Πάλεψε με νύχια και με δόντια την κακιά αρρώστια, αλλά δεν τα κατάφερε. Σήμερα σε ηλικία 59 ετών έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, αφήνοντας πίσω σύζυγο, παιδιά και εγγόνια.

Είχα την τύχη να τον γνωρίσω προσωπικά, όταν ακόμα νέος, πραγματικό θηρίο, είχε δυό και τρεις και τέσσερις δουλειές για να μεγαλώσει την υπέροχη οικογένειά του, ως καλός σύντροφος και πατέρας. Πάντα πρόσχαρος και πρόθυμος να βοηθήσει, να εξυπηρετήσει τον γείτονα και τον συνάνθρωπο.

Πρόλαβε τουλάχιστον να χαρεί τα παιδιά του, τα είδε να μεγαλώνουν, να κάνουν οικογένεια, να χαίρεται με τη σειρά του τα εγγόνια του και να είναι ένας ευτυχισμένος παππούς. Δυστυχώς η ζωή είναι απρόβλεπτη και τα πράγματα δεν έρχονται ΄πως τα υπολογίζουμε.

Εύχομαι καλό παράδεισο, κουράγιο στην οικογένεια, αν είναι γεροί και δυνατοί κι εκείνος θα τους βλέπει από ψηλά όλο περηφάνεια και καμάρι.

Καλό ταξίδι φίλε…

  • Το ύστατο χαίρε θα δοθεί αύριο Παρασκευή 5 του μηνός στις 15.30, στο εκκλησάκι της Παναγίτσας απέναντι από το Κοιμητήριο Ραφήνας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.