Θλίψη στο τελευταίο αντίο στη δημοσιογράφο Ζέτα Καραγιάννη (φωτό)

Έγινε στο Κοιμητήριο Ζωγράφου η πολιτική κηδεία της δημοσιογράφου Ζέτας Καραγιάννη, που πέθανε στα 51 της μετά από μάχη με τον καρκίνο. Επιθυμία της οικογένειας ήταν αντί στεφάνων να διατεθούν στη μνήμη της δωρεές στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα».

Η Ζέτα Καραγιάννη γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα. Η πρώτη της δημοσιογραφική εργασία στον ημερήσιο Τύπο, ήταν στην εφημερίδα «Η Πρώτη», το 1988. Στη συνέχεια ακολούθησαν η «Επικαιρότητα», η «Ενημέρωση», η «Κοινή Γνώμη», η «Απογευματινή» και ο «Ελεύθερος Τύπος» αναφέρει η χθεσινή ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

Δείτε ακόμα:  Νέος χωρισμός-βόμβα στην ελληνική shwobiz - Πασίγνωστος τραγουδιστής - Όπως... Βανδή και Ντέμης!

Παράλληλα εργάστηκε σε πολλά περιοδικά όπως το «Ένα», «Eviva», «Τηλεθεατής», «Τι στην TV», «Media», «Λοιπόν», «Out», «Τηλέραμα» κ.ά. Είχε εργαστεί στους ραδιοφωνικούς σταθμούς: «Ξένιος», «Περισκόπιο» «Αργειακή Ραδιοφωνία», «Galaxy 92» και «Flash 9,61», καθώς και στους τηλεοπτικούς σταθμούς «MEGA» και «ΑΝΤΕΝΝΑ».

Από το 2002, εργάστηκε στην ΕΡΤ, στο διεθνή ραδιοφωνικό της σταθμό «Η Φωνή της Ελλάδας» (ΕΡΑ 5), ως παραγωγός εκπομπών, όπου παρέμεινε ως το τέλος, έχοντας στο ενεργητικό της πολλές δημοσιογραφικές επιτυχίες.

Δείτε ακόμα:  «Survivor»: Τρεις ακόμη διάσημοι έδωσαν τα χέρια με την παραγωγή

newsbeast.gr