«Θλιβερό σκ@τόψυχο υποκείμενο» η Ραχήλ Μακρή για τον Τατσόπουλο!

Έξαλλος με τη Ραχήλ Μακρή ο Πέτρος Τατσόπουλος, που εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της χρησιμοποιώντας μάλιστα… κοσμητικά επίθετα του πεζοδρομίου! Αφορμή στάθηκε το σχόλιο της Ραχήλ Μακρή για τον θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Ζαχαριάδη, γράφοντας: «Σήμερα γιορτάζει όλη η γη. Δημ…κάφρος που με έβριζε μας άδειασε τη γωνιά»

Ο Πέτρος Τατσόπουλος θίχτηκε από το σχόλιο και απάντησε στη Ραχήλ Μακρή, γράφοντας:

«Ειλικρινά, ζητάω συγγνώμη γι’ αυτήν την ανάρτηση. Εάν μπορούσα να επισυνάψω μια προειδοποίηση, δεν θα ήταν “Απομακρύνετε τα μικρά παιδιά”, θα ήταν “Απομακρυνθείτε όλοι”. Θα μου επιτρέψετε επίσης να αγνοήσω το φύλο του συγκεκριμένου ατόμου. Είτε είναι γυναίκα, είτε είναι άνδρας, μου είναι αδιάφορο, αν όχι αποπροσανατολιστικό –για εμένα θα είναι “αυτό το θλιβερό υποκείμενο”, γένους ουδετέρου.

Αυτό το θλιβερό υποκείμενο, λοιπόν, δεν διάβασε ποτέ την “Αντιγόνη” -και αν την διάβασε, δεν πήρε χαμπάρι Χριστό. Αυτό το θλιβερό υποκείμενο επιτέλεσε τη μεγαλύτερη ύβρι από τις ύβρεις: δεν σεβάστηκε έναν προ ολίγων ωρών νεκρό, μόνο και μόνο επειδή ο νεκρός, όσο βρισκόταν εν ζωή, της ασκούσε κριτική, όπως ασκούσε κριτική και σε αναρίθμητους άλλους, όπως -εξίσου γενναία- ασκούσε κριτική και στον εαυτό του. Αυτό το θλιβερό σκατόψυχο υποκείμενο αξίζει την ισόβια περιφρόνησή μας».

Δείτε ακόμα:  Κορονοϊός: 2.146 νέα κρούσματα το τελευταίο 48ωρο - 134 νέοι θάνατοι, 797 διασωληνωμένοι

Τώρα αναμένουμε την απάντηση της Ραχήλ Μακρή στις ύβρεις του Τατσόπουλου…

newsbreak.gr