Θοδωρής Φέρρης: «Εκτός από μένα διαγνώστηκαν και άλλοι 6-7 φίλοι από την παρέα μου με κορονοϊό» δηλώνει ο τραγουδιστής

Ο Θοδωρής Φέρρης είχε αποκαλύψει με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι είναι φορέας του κορονοϊού.

Δώδεκα μέρες μετά και ενώ βρίσκεται ακόμα σε καραντίνα, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην Ρίτσα Μπιζόγλη και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 για την κατάσταση της υγείας του.

«Είμαι αισίως στη 12η μέρα σήμερα, 12η μέρα καραντίνας από την ημέρα που διαγνώστηκα και είναι η πρώτη μέρα που κοιτάζω και σκέφτομαι πιο θετικά. Είμαι καλά, δεν έχω συμπτώματα καθόλου. Πρώτα ο Θεός, θέλω να πιστεύω, είμαι προς το τέλος. Αυτό θέλω να πιστεύω. Ήταν μια ήπια κατάσταση γενικά. Τις πρώτες μέρες είχα πυρετό και κάποιους πόνους στα κόκαλα, όμως, σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι ήταν μια ήπια μορφή.

Δείτε ακόμα:  Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή Ελληνίδα ηθοποιός από ανακοπή καρδιάς

Νιώθω τυχερός για αυτό. Οι γιατροί μου έχουν πει πως στις 14 μέρες αυστηρής καραντίνας θα πρέπει να ξαναπάω να με δουν, να κάνω ξανά το τεστ και ευελπιστώ να βγει αρνητικό για να μου φύγει και εμένα το άγχος. Όπως καταλαβαίνετε, ζω με ένα άγχος κάθε μέρα μήπως παρουσιάσω κάτι άλλο…», ανέφερε ο Θοδωρής Φέρρης προσθέτοντας ότι είναι πολύ πιθανό να κόλλησε από κάποιον συνεργάτη του που είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Δείτε ακόμα:  Ανδρέας Μικρούτσικος: «Όταν έφυγε ο Θάνος έχασα το έδαφος κάτω από τα πόδια μου»

tlife.gr