Θοδωρής Ζαγοράκης: Δεν έχω κορονοϊό – Έκανα την τρίτη δόση του εμβολίου

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης με ανάρτησή του στο Facebook διέψευσε τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Συγκεκριμένα ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ είπε ότι έχει κάνει την τρίτη του δόση του εμβολίου και πως θέλει να πιστεύει ότι η σχετική είδηση που δημοσιεύτηκε τις τελευταίες ώρες θέλει να πιστεύει ότι προήλθε από λάθος πληροφόρηση.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη:

«Σε μια περίοδο πανδημίας, η κατάσταση πανικού που προκαλεί η εξάπλωση του ιού καθιστά τον κόσμο επιρρεπή σε παραπλανητικές ειδήσεις.
Ως μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και έχοντας προχωρήσει εγκαίρως σε όλα τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, με εμβολιασμό και τακτικούς αυτοδιαγνωστικούς ελέγχους, λαμβάνοντας άμεσα την «αναμνηστική» τρίτη δόση εμβολιασμού, θα ήταν το λιγότερο μειωτικό να θέσω σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Η πανδημία του κορονοϊού ανέδειξε περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να παραμείνεις ήρεμος και να ελέγξεις το γεγονός όπως χρειάζεται, άλλωστε θεωρώ ότι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία και αξία, είναι να είμαστε όλοι υγιείς και όχι μια “είδηση” ή πληροφορία ότι κάποιος έχει προσβληθεί από τον ιό.

Δείτε ακόμα:  Από τις 21 Ιουλίου τέλος η ταυτότητα και το δίπλωμα στο πορτοφόλι μας!

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι έδειξαν προσωπικό ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας μου, ωστόσο κρίνω σκόπιμο και απαραίτητο να ενημερώσω ότι και ο τελευταίος μοριακός έλεγχος (PCR) στον οποίο προέβη, μετά την επιστροφή μου από τις Βρυξέλλες, ήταν αρνητικός και ως εκ τούτου η σχετική είδηση που δημοσιεύτηκε τις τελευταίες ώρες θέλω να πιστεύω ότι προήλθε από λάθος πληροφόρηση και όχι κάτι άλλο.

Οφείλουμε όλοι απέναντι στην πανδημία να είμαστε προσεκτικοί, να παραμείνουμε ασφαλείς ώστε να συνεχίσουμε να είμαστε υγιείς μαζί με την οικογένειά μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. #StaySafe”».

Δείτε ακόμα:  Γιώργος Κιμούλης: «Με βάλατε στην ίδια μοίρα με Φιλιππίδη και Χαϊκάλη»

enikos.r