Θρίλερ με άνδρα που πήγε να κόψει ξύλα και πέθανε – Είχε βρεθεί αρνητικός στον κορονοϊό

Μαύρο πέπλο σκεπάζει τη Δαμασκηνιά όπου ένας ακόμη κάτοικος του χωριού φεύγει ξαφνικά από τη ζωή και όχι από κορονοϊό.

Μετά τον 82χρονο από τη Δαμασκηνιά που πέθανε την Τετάρτη (08.04.2020) μέσα στο σπίτι του, βρέθηκε ένας ακόμα νεκρός στο δασάκι του χωριού την Παρασκευή (10.04.2020).

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 76χρονο , ο οποίος είχε βρεθεί αρνητικός στον κορονοϊό, όπως και ο 82χρονος.

Ο άτυχος άνδρας πήγε να κόψει ξύλα στο δασάκι της Δαμασκηνιάς μαζί με την γυναίκα του και υπέστη κάποιο επεισόδιο.

Δείτε ακόμα:  Lidl: Ανοίγει 11 νέα καταστήματα -Έρχεται το «Lidl plus» με μεγάλες προσφορές

Ουσιαστικά πρόκειται για τον τέταρτο νεκρό εν μέσω της πανδημίας για τη Δαμασκηνιά των 71 κατοίκων με τη Δραγασιά των 15 ψυχών να θρηνεί, επίσης, δύο κατοίκους:

Τον 90χρονο και τον 64χρονο γιο του, ιδιοκτήτη του καφενείου. Μαζί με τον 53χρονο παρασκευαστή, την 81χρονη μητέρα του από τη Σιάτιστα και τις τέσσερις απώλειες της Δαμασκηνιάς τον 87χρονο, την 85χρονη, τον 82χρονο που έφυγε μέσα στο σπίτι του και τώρα τον 76χρονο, το Βόιο θρηνεί 8 άτομα μέσα στην πανδημία.

Δείτε ακόμα:  Η κατανομή των κρουσμάτων της Τετάρτης - Ξανά στο... επίκεντρο η Αττική με 174 κρούσματα

Υνπενθυμίζεται ότι ο 82χρονος ήταν αδελφός του 87χρονου, ο οποίος είχε νοσήσει από τον ιό και επίσης δεν τα κατάφερε νοσηλευόμενος στο “Μαμάτσειο” Νοσοκομείο.

Τα αίτια του θανάτου και των δύο είναι ακόμα ασαφή καθώς είχαν και άλλα νοσήματα και δεν ήταν διαγνωσμένοι φορείς του ιού.

Γεγονός είναι πάντως ότι τα προβλήματα στα χωριά συνεχίζονται και οι μετακινήσεις προβληματίζουν ακόμα και αν είναι εντός περιφερειακής ενότητας.

Ο δήμος Βοΐου έχει φροντίσει με το Βοήθεια στο Σπίτι να προμηθεύει τους κατοίκους με τα απαραίτητα τρόφιμα, αλλά ο εγκλεισμός και η καραντίνα των 21 ημερών πίεσαν τους κατοίκους, οι οποίοι άρχισαν να κινούνται σε Τσοτύλι, Νεάπολη, Σιάτιστα και Κοζάνη.

Δείτε ακόμα:  Επιχείρηση απεγκλωβισμού γυναίκας μετά από τροχαίο (φώτος)

πηγή: prlogos.gr