Θρίλερ με τον θάνατο της Φωτεινής: “Την κούρεψαν και την πλάκωσαν στο ξύλο”

Μετά τις εξελίξεις που έφερε στο φως η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η μία μαρτυρία διαδέχεται την άλλη για κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος της 23χρονης Φωτεινής.

Η άτυχη Φωτεινή Μπακογιώργου βρέθηκε νεκρή το πρωί της ημέρας που χάθηκαν τα ίχνη της, την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, στην οδό Τύχης στα Πατήσια, λίγα στενά μακριά από το σπίτι της.

“17 Σεπτεμβρίου είχε έρθει η Αστυνομία και η Πυροσβεστική γιατί το ένα της παιδί κόντεψε να κρεμαστεί στο μπαλκόνι και να πέσει κάτω. Μετά από τρεις ημέρες την είδα μαζί με την κόρη της, την είχαν κουρέψει γιατί είχε μακριά μαλλιά, τα μάτια της και το πρόσωπο της από το ξύλο που είχε φάει δεν φαίνονταν. Την έδειρε η γυναίκα που την φιλοξενούσε. Ξέρεις τι τράβαγε η κοπέλα; Αυτή χτυπάει και τα παιδιά της, αν είναι παιδιά της αυτά” λέει μάρτυρας στην εκπομπή και συνεχίζει: “τελευταία φορά την είδα τότε με το περιστατικό με το παιδί της στο μπαλκόνι, ήταν πολύ χτυπημένη, δεν μπορούσε να μιλήσει, λέω αυτή θα πεθάνει από το ξύλο. Τη ρώτησα τι κάνει και μου κούνησε μόνο το κεφάλι, δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει την λυπήθηκε η καρδιά μου. Από τότε δεν την ξαναείδα. Τα μάτια της είναι πρησμένα από το ξύλο και τις μπουνιές” είπε η μάρτυρας.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο από το ΜΕGA:

Δείτε ακόμα:  Σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλιακή! Σκοτώθηκε 21χρονος σε κόντρα, έτρεχε με 180 χλμ.! (βίντεο)