Θρήνος για τον 32χρονο αστυνομικό – Ο Νορβηγός «έπινε, είχε δημιουργήσει ξανά προβλήματα»

Τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (28.12.2023) στο μπαρ της Θεσσαλονίκης, όταν ένα Νορβηγός μαχαίρωσε και σκότωσε έναν 32χρονο αστυνομικό. Συνάδελφοι του αστυνομικού αφήνουν από το πρωί λευκά λουλούδια στο σημείο που έπεσε νεκρός.

Ο Νορβηγός, ηλικίας 44 ετών, βρισκόταν στο ίδιο μπαρ της Θεσσαλονίκης, που διασκέδαζε ο 32χρονος αστυνομικός μαζί με τον κουμπάρο του.

Λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα ο Νορβηγός, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, άρχισε να τσακώνεται με τον κουμπάρο του αστυνομικού και του επιτέθηκε τραυματίζοντάς τον στον πόδι.

Ο άτυχος αστυνομικός, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, έσπευσε να βοηθήσει τον φίλο του και να χωρίσει τους δύο άντρες, όταν ο Νορβηγός τον μαχαίρωσε στο λαιμό. Ο θάνατος του αστυνομικού ήταν ακαριαίος.

Όπως αποκάλυψε γείτονας, ο Νορβηγός ζούσε στην Ελλάδα τα τελευταία εννιά χρόνια, εισπράττοντας κάποιο επίδομα από τη χώρα του.

Σημείωσε πως είχε δημιουργήσει ξανά πρόβλημα, καθώς είχε εμπλακεί παλαιότερα σε κάποιο περιστατικό στα Λαδάδικα. Όπως είπε ο γείτονας, ο Νορβηγός συνήθιζε να πίνει και τόνισε: «Έπινε αλλά είχε πάνω του μαχαίρι. Για να έχει μαχαίρι, κάποιο σκοπό είχε».

 

newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.