Θρήνος στην κηδεία του 19χρονου που καταπλακώθηκε από τοίχο

Απέραντος θρήνος το απόγευμα της Πέμπτης (24/4/25) στα Φάρσαλα, που στις 17.00 έγινε η κηδεία του 19χρονου δόκιμου πυροσβέστη, που μία ημέρα πριν, καταπλακώθηκε από τοίχο και σκοτώθηκε, μέσα σε σπίτι που γίνονταν εργασίες ανακαίνισης.


Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως του Θεοτόκου στα Φάρσαλα, όπου έγινε η κηδεία του 19χρονου, παρόντες ήταν οι γονείς του, η αδελφή του, φίλοι, συγγενείς και εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Σχολής από το Τσοτύλι Κοζάνης όπου ήταν πρωτοετής.

Κανείς δε μπορεί να πιστέψει ότι μέσα σε λίγα λεπτά, κόπηκε το νήμα της ζωής του 19χρονου παιδιού. «Καθαρίζαμε στο σπίτι από κάτι μπάζα, πήγε να κάνει κάτι το παιδί και χτύπησε. Εγώ είχα φύγει για δέκα λεπτά και ήταν μόνος στο σπίτι», έχει περιγράψει ο πατέρας του νεαρού στο newsit.gr.

Όπως είπε συγγενής του 19χρονου στο newsit «η οικογένεια είναι σε κατάσταση αμόκ. Δούλευαν σε αυτό το σπίτι με τον πατέρα του για να το ανακαινίσουν».

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.