Θύελλα Ραφήνας: Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση

Τη σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης την Πέμπτη 17 Ιουνίου στις 19:00 στα γραφεία του συλλόγου γνωστοποίησαν την Κυριακή (13/6) οι άνθρωποι της Θύελλα Ραφήνας.

Αναλυτικά το σχετικό Δελτίο Τύπου:

Μετά την εκπληκτική πορεία της ομάδας μας και την κατάκτηση του πρώτου Εθνικού πρωταθλήματος στην ιστορία της, στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και την συμμετοχή στα μπαράζ για την διεκδίκηση της ανόδου στις «επαγγελματικές» κατηγορίες, το Δ.Σ. του συλλόγου Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ σας προσκαλεί στην ετήσια Γενική του Συνέλευση που θα γίνει την ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 και ώρα 19:00 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου με θέματα:

Δείτε ακόμα:  Αποκλεισμός για τον Άρη, από «έμφραγμα» στο τελευταίο λεπτό

Απολογισμός της Οικονομικής Διαχείρισης και των Πεπραγμένων του Δ.Σ. κατά την περίοδο 2020 – 2021 και έγκριση της Έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη για την ανωτέρω περίοδο.

Έκθεση και υποβολή του προϋπολογισμού περιόδου 2021-22.

Ορισμός ημερομηνίας αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής και εφορευτικής επιτροπής για την επόμενη περίοδο και υποβολή υποψηφιοτήτων.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γεν. Συνέλευση θα διεξαχθεί την ίδια μέρα, στο ίδιο μέρος στις 20:00 μ.μ. χωρίς άλλη πρόσκληση.

Δείτε ακόμα:  Ο Εγγλέζος Σταμάτης από τον Γέρακα, πέφτει στη μάχη στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα ΜΤΒ

ΔΕΊΞΤΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ