Θύμα διάρρηξης γνωστός επιχειρηματίας – Του άρπαξαν χρήματα και αντικείμενα μεγάλης αξίας

Με πλούσια λεία, έφυγαν μέλη συμμορίας διαρρηκτών από το σπίτι 30χρονου επιχειρηματία, γνωστού μπον βιβέρ της Αθήνας, σύμφωνα με πληροφορίες του «Law and Order». Οι «ποντικοί» έκαναν «φύλλο και φτερό» τη μεζονέτα του νεαρού επιχειρηματία, στην Κυψέλη.

Πώς μπήκαν στο σπίτι οι διαρρήκτες

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η διάρρηξη διαπιστώθηκε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης όταν ο 30χρονος επιχειρηματίας και αθλητής του κικ-μποξ, επέστρεψε σπίτι και διαπίστωσε ότι είχαν εισβάλει κακοποιοί.

Οι διαρρήκτες σύμφωνα με πληροφορίες, έκοψαν τα κάγκελα και έσπασαν το παράθυρο στον ακάλυπτο χώρο. Μπήκαν στην μεζονέτα και στην προσπάθειά τους να βρουν χρήματα και χρυσαφικά προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στο εσωτερικό. Οι δράστες ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε 12.000 ευρώ, ενώ αφαίρεσαν ένα ρολόι Rolex αξίας 10.000 ευρώ, ένα μπουφάν αξίας 2.500 ευρώ και πολλά επώνυμα τσαντάκια και ρούχα.

Δείτε ακόμα:  Μισθωτοί και συνταξιούχοι: Η ώρα της εφορίας για τα αναδρομικά

Ο 30χρονος επιχειρηματίας ενημέρωσε την Άμεση Δράση και η μεζονέτα ερευνήθηκε από την Σήμανση για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Την επόμενη ημέρα ο επιχειρηματίας κατέθεσε στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης και περιέγραψε τα κλοπιμαία που αφαίρεσαν οι διαρρήκτες.

lawandorder.gr