Τι άλλο θα δούμε! Ο Πάνος Μουζουράκης ξόρκισε on air τα “κακά πνεύματα”

Την πιο απρόσμενη του διάθεση φαίνεται πω επιφύλασσε ο Πάνος Μουζουράκης για την φάση των Cross Battles του The Voice. Και αυτό μιας και στο πρώτο live δε δίστασε να προχωρήσει σε μια ιδιόρρυθμη κίνηση αιφνιδιάζοντας τους πάντες!

Πιο συγκεκριμένα, ενώ η Έλενα Παπαρίζου εξέφραζε την άποψη της για την μονομαχία των δύο διαγωνιζόμενων που προηγήθηκε, ο Πάνος Μουζουράκης έδειχνε να… ατμίζει και ο παρουσιαστής του The Voice, Γιώργος Λιανός παραξενεύτηκε.

Δείτε ακόμα:  Σοβαρό ατύχημα με σκάφος για την Έρρικα Πρεζεράκου

“Πάνο τι κάνεις εκεί; Λιβανίζεις; Τι είναι αυτό;” αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιανός προς τον τραγουδιστή και coach του The Voice.

“Λιβάνι δεν επιτρεπόταν γιατί δεν είναι political correct! Λίγο φασκόμηλο καίω για να εξαγνίσω λίγο τα πνεύματα” απάντησε ο Πάνος Μουζουράκης πλησιάζοντας την διαγωνιζόμενη από την ομάδα του, Κωνσταντίνα Υφαντή.

Εκ του αποτελέσματος, όμως, η συγκεκριμένη ιδιαίτερη ομολογουμένως πρωτοβουλία του Πάνου Μουζουράκη αποδείχθηκε εξαιρετική μιας και η παίκτρια από την ομάδα του κατόρθωσε να περάσει με άνεση στην επόμενη φάση του The Voice.

Δείτε ακόμα:  Έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας Δημοσιογράφος

zappit.gr