Τι άλλο θα ζήσουμε! Τα ακραία φαινόμενα που χτύπησαν την Ελλάδα το τελευταίο 6μηνο! (φωτό)

Τα όσα ζούμε το τελευταίο εξάμηνο στην Ελλάδα δεν είναι μία εικόνα από το μέλλον της κλιματικής κρίσης αλλά μία εικόνα από το ζοφερό παρόν που έχουμε να αντιμετωπίσουμε όλοι μας στο εδώ και στο τώρα.

Οι συνέπειες όλων αυτών των ακραίων καιρικών φαινομένων φυσικά επιδεινώνονται και από τις αστοχίες και τις ανεπάρκειες του κρατικού μηχανισμού και των κάθε λογής υπευθύνων.

Τα ξένα ΜΜΕ κάνανε κάλυψαν εκτενώς την πρόσφατη κακοκαιρία Ελπίδα και τα όσα τραγικά συνέβησαν στην Αττική Οδό και σε άλλες κεντρικές αρτηρίες της Αθήνας, καθώς και τα προβλήματα που συνεχίζουν να ταλαιπωρούν την Αττική και άλλες περιοχές της χώρας όπως η Εύβοια και νησιά των Κυκλάδων.

Ο Independent έκανε ένα βήμα παραπέρα κάνοντας μία αναφορά στα ακραία φαινόμενα που έχουν πλήξει τη χώρα μας το τελευταίο εξάμηνο. Από τον καύσωνα του Αυγούστους, στις καταστροφικές φωτιές, στις πλημμύρες του Φθινοπώρου μέχρι τη χιονοκαταιγίδα της Ελπίδας.

Ας δούμε σε εικόνες τα όσα τραγικά έχουμε βιώσει το τελευταίο 6μηνο στην Ελλάδα με την Ελπίδα ότι θα αργήσουμε πολύ να δούμε ξανά τέτοιες εικόνες.

Δείτε ακόμα:  Έρχεται στην Αθήνα σήμερα ο Μπιλ Γκέιτς

Ακραίος καύσωνας το καλοκαίρι του 2021

Καταστροφικές φωτιές τον Αύγουστο

Οι πλημμύρες που έκαναν το γύρο του κόσμου το φθινόπωρο του 2021

Η Ελπίδα που ήρθε και τα σάρωσε όλα τον Ιανουάριο του 2022

newsbeast.gr