Τι απαντά η Δ. Γκικάκη για το θέμα της ηλεκτροδότησης της ΔΗΜ. ΤΟ Ν. Δ Ραφήνας – Πικερμίου μετά τον θόρυβο των αποκαλύψεων

Μετά από τέσσερις ημέρες που έχει έρθει στην δημοσιότητα το θέμα του τρόπου ηλεκτροδότησης των γραφείων της ΔΗΜ.ΤΟ Νέας Δημοκρατίας στη Ραφήνα, η πρόεδρος κα. Δέσποινα Γκικάκη προχώρησε σε  διευκρινιστική ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωση της προέδρου γίνεται αποδεκτό ότι υπήρχε εκκρεμότητα (όπως νωρίς το πρωί αποκάλυψε το irafina.gr) συνολικού ποσού περίπου 650 ευρώ, μαζί με τα δημοτικά τέλη, τα οποία και κατεβλήθησαν. Παράλληλα η κα. Γκικάκη αποφεύγει επιμελώς να δώσει απαντήσεις για τον τρόπο που επί 2 χρόνια ηλεκτροδοτούνταν τα γραφεία της Τοπικής μέχρι 18 Μαϊου του 2018, αναφέροντας ότι ουδέποτε έλαβε ειδοποίηση για οποιαδήποτε καταβολή ποσού για ηλεκτρικό ρεύμα για το γραφείο (!!!).

Ταυτόχρονα, και ενώ δεν δίνει απάντηση στο συγκεκριμένο, το χαρακτηρίζει ως “Τεχνικές και διαδικαστικές λεπτομέρειες  άνευ οιασδήποτε πολιτικής σημασίας”.

Αναλυτικά η κα. Γκικάκη αναφέρει στην ανακοίνωση της:

Από τον Ιούνιο του 2016 μέχρι και σήμερα, ουδέποτε έλαβα ειδοποίηση για οποιαδήποτε καταβολή ποσού για ηλεκτρικό ρεύμα για το γραφείο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας-Πικερμίου.
Διαπιστώθηκε προσφάτως ότι υπήρχε εκκρεμότητα συνολικού ποσού περίπου 650 ευρώ συμπεριλαμβανομένων και των δημοτικών τελών του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Το ποσό αυτό έχει ήδη καταβληθεί και όλα τα υπόλοιπα είναι τεχνικές και διαδικαστικές λεπτομέρειες άνευ οιασδήποτε πολιτικής σημασίας.

Όσοι θέλουν να κάνουν πολιτική ας επικεντρωθούν στα μείζονα και ας αφήσουν στην άκρη τη μικροπολιτική. Αν μπορούν…

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο.
ΝΔ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ
ΓΚΙΚΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.