Τι είπε στην απολογία του ο 35χρονος για τη δολοφονία του καθηγητή στην Αγ. Παρασκευή

Ολοκληρώθηκε η απολογία του 35χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη για τη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή στην Αγία Παρασκευή, ο οποίος επανέλαβε ενώπιον των ανακριτικών Αρχών ότι προχώρησε σε αυτήν την εγκληματική πράξη προκειμένου να λυτρώσει την οικογένεια του.


Ο κατηγορούμενος ανέλαβε την ευθύνη της πράξης του και φέρεται να επανέλαβε ότι η 43χρονη σύντροφος του, οικονομολόγος δεν είχε καμία γνώση της εγκληματικής του πράξης.

Ο 35χρονος κατά πληροφορίες εμφανίστηκε μετανιωμένος ενώπιον της ανακρίτριας, λέγοντας πως δεν είναι κακός άνθρωπος, έκλαιγε και κάποια στιγμή κατέρρευσε κιόλας.

Αυτή τη στιγμή ενώπιον της ανακρίτριας βρίσκεται ο 23χρονος οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου που είχαν νοικιάσει οι κατηγορούμενοι και στην συνέχεια θα ακολουθήσουν και οι απολογίες των υπολοίπων κατηγορουμένων, των δύο ακόμα φερόμενων συνεργών και της 43χρονης, πρώην συζύγου του θύματος η οποία κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός.

Η 43χρονη πρώην σύζυγος του θύματος η οποία αρνείται κατηγορηματικά κάθε σχέση με τη δολοφονία, υποστηρίζει ότι είναι αθώα και πως επιθυμεί να βρεθεί και πάλι μαζί με τα παιδιά της και αυτό κατά πληροφορίες αναμένεται να επαναλάβει και στην απολογία της.

cnn.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.