Τι καιρό θα κάνει αύριο Τετάρτη στην Αττική

Καλός ο καιρός αναμένεται αύριο Τετάρτη 20 Οκτωβρίου σε όλη την Ελλάδα με παροδικές νεφώσεις.

Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού, κατά τις νυχτερινές και τις πρώτες πρωινές ώρες θα σημειωθεί περιορισμένη ορατότητα αλλά και ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι με εντάσεις έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Ειδικότερα, αύριο σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες με παροδικές νεφώσεις κατά τόπους.

Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 18 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 20, στην Ήπειρο από 6 έως 23 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 6 έως 21, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 23 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 22 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 11 έως 22 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 23-25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 6 μποφόρ και στο Ιόνιο από βορειοδυτικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

Δείτε ακόμα:  Δίπλωμα οδήγησης: Ψηφιακά η ανανέωση – Βήμα – βήμα η διαδικασία και για αντίγραφο άδειας κυκλοφορίας

Τι καιρό θα έχει αύριο, Τετάρτη η Αττική και η Θεσσαλονίκη

ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική περιμένουμε παροδικές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ, Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς.

Δείτε ακόμα:  Έρχονται σφοδρές καταιγίδες και στην Αττική - Οδηγίες από την Πολιτική Προστασία