Τι λέει ο άνδρας που έκανε το τελευταίο ταξίδι με την Ιωάννα πριν από την επίθεση

Για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο μιλάει ο άνδρας που έκανε το τελευταίο ταξίδι με την 34χρονη Ιωάννα, πριν από την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι, στην Καλλιθέα. Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο άνθρωπος αυτός ζήτησε να μην αναφερθεί το όνομά του. Όπως εξήγησε, με την Ιωάννα βρέθηκαν στην Ισπανία σε δοκιμές αγώνων ταχύτητας.

“Είμαστε φίλοι και βρεθήκαμε παρέα όλοι εκεί στην πίστα. Συνολικά ήμασταν πέντε Έλληνες. Εγώ ήμουν ένας από τους πέντε που ήμασταν στην πίστα μαζί με την Ιωάννα. Δεν γνωρίζω αν μετά από αυτό το ταξίδι πραγματοποίησε κάποιο άλλο. Δεν μου είχε πει ότι την απασχολούσε κάτι. Χαρούμενο άτομο, χωρίς κάποια ανησυχία”, λέει ο άνδρας.

Αναφερόμενος στη βάρβαρη επίθεση κατά της Ιωάννας, είπε πως: “Ήταν αρκετά σοκαριστικό το γεγονός που έγινε. Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που συνέβη. Τη θυμάμαι σαν ένα χαρούμενο άνθρωπο, με ενέργεια, ταξίδια. Τώρα, το πώς συνέβη αυτό το περιστατικό, πραγματικά είναι κάτι που μας λυπεί όλους πολύ. Δεν υπήρχε κάποιο σημάδι ανησυχίας, ότι είναι αγχωμένη, τουλάχιστον ως προς τους φίλους της, τώρα περαιτέρω δεν γνωρίζω. Υπάρχουν κοινοί γνωστοί που ενημερωνόμαστε μεταξύ μας για την κατάστασή της. Μακάρι να μπορέσει να βγει απ’ όλο αυτό το πράγμα. Εγώ δεν ζω στην Ελλάδα οπότε δεν έχω επικοινωνήσει με κάποια αρχή, ούτε με κάλεσε κάποια αρχή για να δώσω κάποια κατάθεση”.

enikos.gr