Τι λένε στον ΣΚΑΪ για την επιστολή Ρήγα

Η πολυαναμενόμενη σειράς «Room Service πλιζ!» που θα μεταδιδόταν φέτος από τον ΣΚΑΪ ερίχθη… στις καλένδες και ο δημιουργός αυτής, Αλέξανδρος Ρήγας, έστειλε 9σελιδη επιστολή προς τον ΑΝΤ1 (και όχι προς το κανάλι), μέρος της οποίας επιστολής αποκαλύφθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1.

Τι λένε όμως και στο κανάλι του Φαλήρου, που περίμενε τη σειρά και δεν την έχει, τουλάχιστον για φέτος; Ως μάθαμε, τον Μάιο του 2019 έγινε ανάθεση στην εταιρεία παραγωγής για το «Room Service πλιζ!» με ορίζοντα 15 επεισόδια και λίγο καιρό αργότερα, καταβλήθηκε και προκαταβολή στην εταιρία παραγωγής.

Η έναρξη της σειράς είχε συμφωνηθεί και προγραμματιστεί για 26 Σεπτεμβρίου και, νομοτελειακά, η παράδοση των πρώτων επεισοδίων λίγο νωρίτερα. Τούτα όμως δεν παραδόθηκαν εντός του χρονοδιαγράμματος. Ύστερα από αναβολές και συζητήσεις, ο σταθμός αποφάσισε να μην εντάξει τη σειρά στο πρόγραμμά του για τη σεζόν 2019-20.

Αλλωστε και ο ίδιος ο Ρήγας αναφέρει στην 9σελιδη επιστολή του ότι ουδεμία οικονομική σχέση ή απαίτηση έχει από τον ΣΚΑΪ και η διένεξη αφορά –κατά κύριο λόγ0- τον ίδιο και την παραγωγή. Μια διένεξη στην οποία, ως μάθαμε από το Φάληρο, το κανάλι δεν έχει κανένα λόγο να εμπλακεί.

dailymedia.gr