«Τη νύχτα κάποιος φώναζε βοήθεια…» – Οργή για τη δολοφονία του ηλικιωμένου (βίντεο)

Περισσεύει η φρίκη για τη νέα δολοφονία ηλικιωμένο, πάλι στα Πατήσια, που πάλι βρέθηκε δεμένος. Τραγική ειρωνεία είναι ότι σύμφωνα με μαρτυρίες, ακούστηκε τη νύχτα κάποιος να φωνάζει βοήθεια αλλά οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο, δεν κατάφεραν να βρουν ποιος ήταν…

Το νέο έγκλημα έγινε μέσα σε διαμέρισμα, επί της Πατησίων. Ο ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε νεκρός, αφού προηγήθηκε ανησυχία από το περιβάλλον του, που δεν τον έβρισκε…

«Ανησυχήσαμε. Χτυπήσαμε την πόρτα, δεν απαντούσε. Ειδοποιήσαμε έναν συγγενή του και με το που άνοιξε η πόρτα, διαπιστώσαμε ότι κάτι συμβαίνει. Απ’ ό,τι άκουσα πρέπει να ήταν δεμένος. Χθες μίλησα μαζί του, ήταν εντάξει. Η πόρτα (σήμερα) ήταν κλειδωμένη…»

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους δημοσιογράφους ο γνωστός του θύματος, τη νύχτα ακούστηκε κάποιος να φωνάζει βοήθεια αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν ποιος ήταν.

Δείτε ακόμα:  Γλυκά Νερά: «Είδα ένα παλιό Audi με τρία άτομα μέσα» (video)

«Ακούσανε τη νύχτα κάποιος να φωνάζει βοήθεια. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, έγινε κάποια έρευνα στο κτίριο αλλά… Μήπως έπρεπε να χτυπήσουν όλες τις πόρτες, μήπως ο άνθρωπος ήταν τραυματισμένος στο δωμάτιο του και μπορούσαν να τον προλάβουνε, να ζήσει. Άκουσα ότι σκοτώθηκε από κάποιο χτύπημα. Άκουσα ότι ήταν ανακατεμένος ο χώρος. Ήταν πιθανότατα ληστεία».

«Είχε προβλήματα με την καρδιά του»

Σύμφωνα με φίλη του θύματος, ο άτυχος ηλικιωμένος αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του.

Δείτε ακόμα:  Γλυκά Νερά: Το καθοριστικό «ξεσκαρτάρισμα» που θα οδηγήσει στα ίχνη των φονιάδων της Κάρολαϊν

Η γυναίκα λέει ότι ήταν χτυπημένος στο κεφάλι και σύμφωνα με την ίδια, όλα τα στοιχεία δέιχνουν ληστεία.

«Ήταν φιμωμένος και χτυπημένος στο κεφάλι. Τώρα θα φοβόμαστε και μες στο σπίτια» είπε η γυναίκα…

Η ανησυχία των κατοίκων είναι μεγάλη, καθώς είναι η δεύτερη δολοφονία ηλικιωμένου στα Πατήσια, μέσα σε λίγες ημέρες…

newsit.gr