Τί πορνό βλέπουν οι γυναίκες – Τί επιλέγουν οι Ελληνίδες

Στοιχεία για τις αναζητήσεις και τις προτιμήσεις των γυναικών έδωσε στη δημοσιότητα η πορνογραφική σελίδα PornHub, μια από τις πιο δημοφιλείς στον πλανήτη αυτή τη στιγμή.

Το ποσοστό των γυναικών που επισκέπτεται τη σελίδα καθημερινά ανέρχεται στο 24% ενώ συνολικά για άνδρες και γυναίκες οι επισκέψεις της σελίδας την ημέρα φτάνουν τα 60 εκατομμύρια.

Πρώτη κατηγορία είναι το “lesbian” σε Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική, Ινδία και Αυστραλία. Τα παρακάτω στοιχεία αφορούν τους τρεις πρώτους μήνες του 2016.

Πόσο χρόνο αφιερώνουν ανά επίσκεψη οι γυναίκες:

Μέσος όρος, 10 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα. Οι Ελληνίδες αφιερώνουν 9 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο (15η θέση παγκοσμίως). Όπως θα δείτε παρακάτω, στην Ελλάδα οι γυναίκες επιλέγουν το λεσβιακό πορνό.

Τι παρακολουθούν ανά κράτος. Οι κατηγορίες στις οποίες αφιερώνουν περισσότερο χρόνο οι γυναίκες ανά χώρα συγκριτικά με τις υπόλοιπες στον πλανήτη:

Εδώ έχουμε ένα φοβερό λάθος. Η ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, έβαλε στη θέση των Φιλιππίνων, τη χώρα μας…

Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες ανά κράτος σε όλο τον πλανήτη:

Ευρώπη:

ΗΠΑ:

ΚΑΝΑΔΑΣ:

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΣΙΑ:
Οι Ασιάτισσες προτιμούν το “hentai” πορνό (μάλλον αναμενόμενο).

To PornHub εγκαινιάζει ενότητα βίντεο εικονικής πραγματικότητας

Το δημοφιλές πορνογραφικό site ανακοίνωσε άλλωστε μια νέα ενότητα η οποία θα περιέχει βίντεο εικονικής πραγματικότητας.

“Η εικονική πραγματικότητα είναι η επόμενη φάση στον – υπό συνεχή μεταμόρφωση – κόσμο της ψυχαγωγίας ενηλίκων και θα παρέχει στους χρήστες μια εμπειρία που δεν μοιάζει με τίποτα απ’ όσα έχουν δει έως σήμερα”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Pornhub, Corey Price.

Μέσω της νέας ενότητας εικονικής πραγματικότητας, το PornHub παρέχει βίντεο 180 αλλά και 360 μοιρών εντελώς δωρεάν στους επισκέπτες του. Το εν λόγω περιεχόμενο μπορεί να προβληθεί και σε συμβατικούς υπολογιστές, αλλά για καλύτερα αποτελέσματα ενδείκνυται για τους ενδιαφερόμενους, η χρήση συσκευών όπως οι Google Cardboard, Samsung Gear VR ή το Oculus Rift.

Πηγή: news247.gr, Pornhub ARIA