Τι συμβαίνει με τον Acun και τον ΣΚΑΪ

Ο Acun Ilicali είναι ο άνθρωπος που άλλαξε την ρότα του ΣΚΑΪ.

Ο Τούρκος παραγωγός με την συμφωνία που έκανε για το Survivor πριν από περίπου τρία χρόνια. Το ριάλιτι επιβίωσης έκανε θραύση στους πρώτους δύο κύκλου δίνοντας στον ΣΚΑΪ την πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης.

Τα προγράμματα που έδωσε στο κανάλι άλλαξαν τον χαρακτήρα του από αμιγώς ενημερωτικό σταθμό. Η ψυχαγωγία άρχισε να αποκτά σημαντικό ποσοστό του προγράμματος και φέτος είναι βασικός πυλώνας.

Η συμφωνία του Acun με τον ΣΚΑΪ το καλοκαίρι πέρασε από χίλια κύματα αλλά επετεύχθη.

Το Survivor μπορεί να μην βγει φέτος αλλά ήδη το Voice βρίσκεται στην τελική του ευθεία. Αναμένονται βέβαια το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αλλά και το «My Style Rocks» που θα μεταδίδεται στην απογευματινή ζώνη.

Ωστόσο η συμφωνία για το «Ταλέντο» είναι στην αέρα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real» η εταιρεία παραγωγής του Acun είχε τα δικαιώματα μετάδοσης του format στα Βαλκάνια αλλά η συμφωνία αυτή λήγει και ο Acun σκέφτεται σοβαρά να μην την ανανεώσει.

Η πλευρά του Τούρκου παραγωγού, σύμφωνα με την εφημερίδα αναφέρει ότι το κόστος είναι πολύ υψηλό και δύσκολα κάνει απόσβεση. Κάπως έτσι η συμφωνία είναι στον «αέρα» ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην ενταχθεί τελικά στο πρόγραμμα. Ο Acun και ο ΣΚΑΪ πάντως συζητούν για ενδεχόμενη συνεργασία σε άλλα πρότζεκτ.

dailymedia.gr