Τι συμβαίνει με τον Δημήτρη Κοντομηνά; Το ταξίδι στην Αμερική, η αγωνία, η Λόρι και η απόφαση ζωής

Στις 3 του περασμένου Ιουνίου, ο ισχυρός άνδρας των ΜΜΕ, Δημήτρης Κοντομηνάς έκλεισε τα 80 του χρόνια. Και παρόλα αυτά, παραμένει ενεργός επιχειρηματικά με το τελευταίο του deal να είναι αυτό με τους Βαρδινογιάννηδες για τον Alpha.

Έχοντας αφήσει πίσω του τον κολοσσό της Interamerican που ο ίδιος δημιούργησε και έχοντας αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια στο κανάλι της Κάντζας, ο κ. Κοντομηνάς, όπως μας είπε άνθρωπος του περιβάλλοντός του, έχει πάρει κάποιες αποφάσεις για τη ζωή του μετά και το νέο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 80χρονος επιχειρηματίας των media αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Αμερική προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση κήλης.

Πρόκειται για λαπαροσκοπική αποκατάσταση, που αποτελεί την συνέχεια της επέμβασης στην οποία υπεβλήθη πέρσι τον Οκτώβριο. Πρόκειται, όπως μάθαμε, για μια επέμβαση ρίσκου όχι μόνο λόγω της προχωρημένης του ηλικίας, αλλά και του γεγονότος πως πάσχει από Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια.

Στο πλευρό του βρίσκονται η μοναχοκόρη του που ζει μόνιμα με την οικογένειά της στις ΗΠΑ, αλλά και η σύντροφός του, η 56χρονη Αμερικανίδα καθηγήτρια Λόρι Χόλκομπ που… μετανάστευσε για χάρη του στην Ελλάδα, αλλά η κόρη της, οι γονείς, τα αδέλφια και τα ανίψια της ζουν στην Αμερική. Ο Κοντομηνάς έχει γύρω του μια μεγάλη οικογένεια και είναι αυτή, σε συνδυασμό με την κούραση και τα προβλήματα υγείας, που τον οδήγησε στην απόφαση να χαμηλώσει ταχύτητες και να αφιερωθεί περισσότερο στον εαυτό του και στους ανθρώπους που αγαπά. Να βλέπει περισσότερο το εγγόνι του, να ζει περισσότερες ανθρώπινες, προσωπικές και ήρεμες στιγμές με τη σύντροφό του μακριά από τα άγχη που προκαλεί η θέση και η οικονομική του υπόσταση.

Έχει αποφασίσει να βάλει πάνω από την δύναμη, την εξουσία και το χρήμα την κλονισμένη υγεία του και να ζήσει με ποιότητα όσα χρόνια του απομένουν. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν θα ασχολείται με τον Alpha. θα ασχολείται, αλλά με άλλους ρυθμούς, πολύ πιο… χαλαρούς. Άλλωστε, το κανάλι της Κάντζας παίζει πλέον πολύ δυνατά στον τηλεοπτικό χάρτη κι έτσι δεν έχει ιδιαίτερους λόγους να ανησυχεί…

patkiout.gr