Τυφώνας σαρώνει τον Alpha – Απολύσεις, περικοπές και ξεφορτώματα!

Η κατακόρυφη πτώση στην τηλεθέαση του Alpha αναγκάζει το κανάλι από τη νέα χρονιά να ρίξει πολύ την τιμή του δευτερόλεπτου στη διαφήμιση για να κρατήσει μεγάλα πακέτα.

Όμως αυτό θα έχει κόστος… Συγχωνεύσεις τμημάτων, αποχωρήσεις στελεχών υψηλών και μεσαίων και ξεφόρτωμα προγραμμάτων αλλά και συμβολαίων που δεν τραβάνε περιλαμβάνει το πρόγραμμα που εκπονείται αυτές τις ημέρες και θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται από τη νέα χρονιά.

«Η εποχή Κοντομηνά τελείωσε οριστικά. Τώρα όλα θ’ αλλάξουν. Ακόμη και αυτά που είχαν κρατήσει οι Γερμανοί του RTL στην πρώτη αλλαγή». Αυτά μου είπε επί λέξει πρόσωπο που γνωρίζει πως διαμορφώνεται η κατάσταση στην Κηφισιά.

Δείτε ακόμα:  Παππούς έγινε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (φώτο)

Την ώρα που το STAR διανύει ίσως την καλύτερή του χρονιά από τότε που άνοιξε το κανάλι για τον δεύτερο σταθμό της οικογένειας Βαρδινογιάννη η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή.

Μαθαίνω χθες πως στο τραπέζι έπεσε μια πολύ τολμηρή αλλά και δυσάρεστη πρόταση από στελέχη.

Κόψιμο όλων των σειρών στην prime time πλην «Μουρμούρας», επιστροφή του «Σογιού» σε επανάληψη στη βραδινή ζώνη, full alpha box office με ταινίες πρώτης προβολής.

Δείτε ακόμα:  Άλλος άνθρωπος: Δείτε πώς είναι σήμερα ο Νικόλας από το “Κωνσταντίνου και Ελένης”

Έτσι ώστε να μαζευτεί το οικονομικό και να γίνει απ’ την αρχή επένδυση από το επόμενο φθινόπωρο.

Όπως βέβαια πολλές φορές σας έχω γράψει η «αποκάλυψη» θα έρθει το καλοκαίρι με τα συμβόλαια…με πρώτο ξεφόρτωμα αυτό της Μενεγάκη.

nassosblog.gr