Τηλεθέαση: Στην κορυφή η Γη της Ελιάς

Δείτε τι κατέγραψαν για την τηλεθέαση οι μετρήσεις της Nielsen.

Η Φάρμα έδωσε την πρώτη της μάχη για την τηλεθέαση απέναντι στο… βαρύ πυροβολικό του Mega, τη Γη της Ελιάς. Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου τα δύο προγράμματα κονταροχτυπήθηκαν, με τη σειρά του Mega να παίρνει διπλή πρωτιά, τόσο σε δυναμικό κοινό, όσο και στο γενικό σύνολο.
Η Γη της Ελιάς είχε μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 21,4% και η Φάρμα ακολούθησε με 16,9%. Το The Voice βρέθηκε στο 11,3%, η σειρά “Κομάντα και Δράκοι” στο 10% και το DWTS στο 6,2%.

Όσον αφορά το γενικό σύνολο, η Γη της Ελιάς σημείωσε μέσο όρο 28,4% και η Φάρμα 14,6%. Το The Voice ακολούθησε με 13,6%, η σειρά “Κομάντα και Δράκοι” με 7,7% και το DWTS με 7%.

Η τηλεθέαση…

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Η Γη της Ελιάς – 21,4%

Φάρμα – 16,9%

The Voice – 11,3%

Κομάντα και Δράκοι – 10%

DWTS – 6,2%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Η Γη της Ελιάς – 28,4%

Φάρμα – 14,6%

The Voice – 13,6%

Κομάντα και Δράκοι – 7,7%

DWTS – 7%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

zappit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.