Timothy’s Family: 3ήμερη Εκδρομή – 28η Οκτωβρίου στα Ιαματικά Λουτρά Πόζαρ – Γιορτή Κάστανου στην Όρμα

1η Ημέρα (26/10): Αθήνα (Νέα Μάκρη) – Άγιος Νικόλαος Βέρμιον – Λουτρά Πόζαρ! Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί με ενδιάμεση στάση στα Καμένα Βούρλα για το πρωινό μας καφέ.

Επόμενος σταθμός μας το πάρκο του Αγίου Νικολάου στους πρόποδες του όρους Βέρμιον στη Νάουσα για να απολαύσουμε έναν περίπατο στο άλσος, το οποίο αποτελείται από 60 στρέμματα γης, από τον ιστορικό ποταμό Αραπίτσα και από πλούσια βλάστηση με τα πανέμορφα πλατάνια. Ελεύθερος χρόνος για μεσημεριανό φαγητό. Στη συνέχεια αναχώρηση για τα Λουτρά Λουτρακίου (Πόζαρ). Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση και χρόνος για ξεκούραση.

Το απόγευμα επίσκεψη στα Λουτρά Πόζαρ ή αλλιώς «Κήπος της Εδέμ», τα οποία περιβάλλονται από ένα καταπράσινο δάσος και το διασχίζει ο Θερμοπόταμος, που πηγάζει από το Καϊμάκτσαλαν. Τα ιαματικά θερμά νερά, με τις ευεργετικές ιδιότητες σε σταθερή θερμοκρασία 37οC αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Παραμονή στην περιοχή (προαιρετικό μπάνιο) στα ιαματικά νερά. Βραδινή έξοδος για δείπνο σε επιλεγμένη ταβέρνα της περιοχής. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα (27/10): Λουτρά Πόζαρ – Όρμα (Πανηγύρι Αγίου Νέστορος / Γιορτή Κάστανου) – Λουτρά Πόζαρ

Δείτε ακόμα:  Φυλακές Αθηνών: Από τον Κορυδαλλό στον Ασπρόπυργο (video)

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα Λουτρά Πόζαρ. Παραμονή στην περιοχή (προαιρετικό μπάνιο) στα ιαματικά νερά. Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο, όπου θα ετοιμαστούμε για το πανηγύρι του Αγίου Νέστορος στην Όρμα και τη γιορτή κάστανου και τσίπουρου στην πλατεία του χωριού. Βραδινή έξοδος για δείπνο και γλέντι σε επιλεγμένη ταβέρνα της περιοχής. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα (28/10): Λουτρά Πόζαρ – Έδεσσα – Αθήνα (Νέα Μάκρη)

Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας για τα Λουτρά Πόζαρ. Παραμονή στην περιοχή (προαιρετικό μπάνιο) στα ιαματικά νερά. Στη συνέχεια επίσκεψη στην Έδεσσα, η οποία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας. Οι καταρράκτες της, το ιστορικό κέντρο, με χρώμα από παλιά Ελλάδα, οι αρχαιολογικοί της χώροι, η Κοίμηση της Θεοτόκου (εκκλησία του 14ουαιώνα), λείψανα των παλαιοχριστιανικών και βυζαντινών ναών στην περιοχή της Κάτω Πόλης του Λόγγου, είναι μερικοί πόλοι έλξης. Χρόνος ελεύθερος για να παρακολουθήσουμε την παρέλαση και να απολαύσουμε τον πρωινό μας καφέ. Στη συνέχεια αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση και ελεύθερο χρόνο για το μεσημεριανό φαγητό. Άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις.

 • Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να τροποποιηθεί, με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.
Δείτε ακόμα:  Παιδί και ελεύθερος χρόνος: Δημιουργικές προτάσεις με αφορμή ένα βιβλίο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

Υπάρχουν πλήρως οργανωμένες και διαμορφωμένες εσωτερικές πισίνες, τα χαμάμ και τα τζακούζι. Σε όλα, μέσω αγωγών, διοχετεύονται μεγάλες ποσότητες ζεστού, τρεχούμενου νερού, το οποίο συνεχώς ανανεώνεται. Υπάρχουν αποδυτήρια και τουαλέτες για να αλλάζετε πριν και μετά τα μπάνια σας.

Ιαματικές πηγές

Υπάρχουν 6 διαφορετικές πισίνες σε κλειστές εγκαταστάσεις. Άλλες με μοντέρνο και άλλες με γραφικό ύφος προσφέρουν χαλάρωση και τόνωση στο σώμα και την ψυχή. Το ιδιαίτερο αυτών των πισινών είναι ότι έχουν βότσαλα στον πάτο που δημιουργούν ένα φυσικό στοιχείο.

Πισίνες

Στις καινούριες εγκαταστάσεις μας φιλοξενούνται οι πισίνες. Το νερό σε αυτές διοχετεύεται είτε από αγωγούς μεγάλης ροής είτε από τεχνητούς καταρράκτες. Διακοσμημένοι με ψηφιδωτά και πλακάκι, είναι τα πιο σύγχρονα και πολυτελή λουτρά. Εσωτερική πισίνα με καταρράκτη και βράχο.

Jacuzzi και spa

Τα τζακούζι και τα σπα βρίσκονται σε ξεχωριστά δωμάτια. Η παροχή νερού σε αυτά είναι με πίεση και το ιαματικό, ζεστό νερό ανανεώνεται συνεχώς. Η χωρητικότητά τους είναι για ένα ή δύο άτομα.

Δείτε ακόμα:  Σοκ για τα παλαιά ΙΧ – Έρχονται μέχρι και διόδια ανάλογα με τους ρύπους!

Αναχώρηση:
Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

3 Ημέρες

Τιμή συμμετοχής κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 180 €
Τιμή συμμετοχής σε μονόκλινο δωμάτιο: 240 €

Περιλαμβάνονται

 • Η μεταφορά των εκδρομέων με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Hotel & Spa 4 Εποχές 3*, με πρωινό.
 • Δύο (2) πλούσια δείπνα σε επιλεγμένη παραδοσιακή ταβέρνα.
 • Δωρεάν χρήση Spa (σάουνα, χαμάμ, τζακούζι, εξωτερική πισίνα με υδρομασάζ και γυμναστήριο).
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Αρχηγός, συνοδός της Εταιρείας μας.
 • Διόδια.
 • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται

 • Φόροι διαμονής (ειδικό τέλος διανυκτέρευσης) 1,50€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση και καταβάλλονται στο ξενοδοχείο από τους συμμετέχοντες.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα κ.α.
 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Timothy’s Family
DREAMS GIVE WINGS TRAVEL
Γραφείο Γενικού Τουρισμού
Ελευθερίου Βενιζέλου 14,
Νέα Μάκρη – 19005
Τηλ: 22940 97576, 22940 92576
Fax: 22940 90327
E-mail: info@timothysfamily.com