Timothy’s Family: 7ήμερη Εκδρομή Κωνσταντινούπολη, Κομοτηνή, Καβάλα, Θεσσαλονίκη – 22.10.2019

1η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ (ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ) – KOMOTHNH / 22.10.19: Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί. Ενδιάμεση στάση στα Καμένα Βούρλα, για να απολαύσουμε τον πρωινό μας καφέ. Στην συνέχεια αναχώρηση για Κομοτηνή, με ενδιάμεση στάση για μεσημεριανό φαγητό καθ’οδόν. Άφιξη το απόγευμα στην Κομοτηνή. Χρόνος για τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – Μονή Βλαχερνών / 23.10.19

Αναχώρηση μετά το πρωινό για Κήπους / Γέφυρα Έβρου. Έλεγχος στα Ελληνοτουρκικά σύνορα και στη συνέχεια άφιξη στην Βασίλισσα των Πόλεων, την Κωνσταντινούπολη. Θα επισκεφθούμε τη Μονή Βλαχερνών και την Παναγία Μπαλουκλιώτισσα, όπου βρίσκονται και οι Τάφοι των Πατριαρχών. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – Αγία Σοφιά – Υδραγωγείο – Ιππόδρομος / 24.10.19

Αναχώρηση μετά το πρωινό μας και επίσκεψη στο Τοπ Καπί. Συνέχεια της ξενάγησής μας ο Ιππόδρομος και το Υδραγωγείο. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την Αγία Σοφία, γνωστή και ως ναός της Αγίας του Θεού Σοφίας ή, απλά, η Μεγάλη Εκκλησία από το 537 μέχρι το 1453 λειτουργούσε ως ορθόδοξος καθεδρικός ναός της πόλης, με εξαίρεση την περίοδο 1204–1261, κατά την οποία ήταν ρωμαιοκαθολικός ναός. Μετά την άλωση της Κωνσταντινούπολης μετατράπηκε σε ισλαμικό τέμενος, ενώ το 1934 μετατράπηκε σε μουσειακό χώρο. Χρόνος ελεύθερος για περιήγηση και στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

Δείτε ακόμα:  Με αυτό το κόλπο μπορείς να αποθηκεύσεις φωτογραφίες από το Instagram

4η Ημέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – Σκεπαστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) – Αιγυπτιακή Αγορά – Κρουαζιέρα στο Βόσπορο / 25.10.2019

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε τη Σκεπαστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) με τα 4.000 μαγαζιά και θα έχουμε χρόνο για αγορές. Σε κοντινή απόσταση είναι και το Παζάρι Μπαχαρικών (Αιγυπτιακή Αγορά) που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες αγορές της πόλης και είναι το δεύτερο πιο διάσημο στεγασμένο εμπορικό. Το απόγευμα αναχώρηση για την μοναδική σε ομορφιά κρουαζιέρα στον Βόσπορο, κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα πιο ωραία ξύλινα yali (παραθαλάσσιες επαύλεις), τον Πύργο του Γαλατά, την πρώτη και δεύτερη κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και χρόνος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

5η Ημέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – Πριγκηπόνησα / 26.10.2019

Αναχώρηση μετά το πρωινό για το λιμάνι, όπου το πλοίο της γραμμής θα μας μεταφέρει στα Πριγκηπόνησα. Θα επισκεφθούμε τη νήσο Χάλκη, με τη Θεολογική Σχολή και στη συνέχεια τη νήσο Πρίγκηπο, όπου μπορούμε να απολαύσουμε βόλτες με τις άμαξες του νησιού. Χρόνος ελεύθερος για μεσημεριανό φαγητό. Το απόγευμα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για τη Σκεπαστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) με τα 4.000 μαγαζιά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

Δείτε ακόμα:  Η Dogit πάει στην Πλατεία Ραφήνας

6η Ημέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – Πατριαρχείο – ΚΑΒΑΛΑ / 27.10.2019

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το Πατριαρχείο και μετά θα αναχωρήσουμε για την Καβάλα, με ενδιάμεση στάση για το μεσημεριανό μας φαγητό. Άφιξη στην Καβάλα στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και διανυκτέρευση.

7η Ημέρα: ΚΑΒΑΛΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΘΗΝΑ (ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ) / 28.10.2019

Αναχώρηση μετά το πρωινό για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα παρακολουθήσουμε τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση, για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. Ελεύθερος χρόνος και αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής, με ενδιάμεσες στάσεις για μεσημεριανό φαγητό και καφέ καθ’οδόν. Άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να αλλάξει, με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

Αναχώρηση:
Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

7 Ημέρες

Τιμή συμμετοχής κατ΄άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 385€
Τιμή συμμετοχής σε μονόκλινο δωμάτιο: 550€

Δείτε ακόμα:  Πορτοκαλί Γαλάζιο Συννεφάκι: Ξεχωριστά τμήματα Προνηπίων - Νηπίων εκ περιτροπής

Περιλαμβάνονται

 • Η μεταφορά των εκδρομέων με πολυτελή ιδιόκτητα πούλμαν.
 • Μία (1) διανυκτέρευση στην Κομοτηνή, στο πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο Chris & Eve 4* με ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο) – www.chris-eve.com
 • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στην Κωνσταντινούπολη, σε ξενοδοχείο στην Πλατεία Ταξίμ 4* με ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο).
 • Μία (1) διανυκτέρευση στην Καβάλα, στο ξενοδοχείο Lucy Hotel 5* με ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο) – lucyhotel.gr
 • Κρουαζιέρα στο Βόσπορο.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Πριγκηπόνησα.
 • Πιστοποιημένος ελληνόφωνος ξεναγός.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Αρχηγός, συνοδός της Εταιρείας μας.
 • Διόδια.
 • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται

 • Οι φόροι διαμονής (ειδικό τέλος διανυκτέρευσης) για τα ξενοδοχεία στην Κομοτηνή: 3,00€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση και την Καβάλα: 4,00€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση και καταβάλλονται απευθείας από τους συμμετέχοντες στο ξενοδοχείο.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα κ.α.
 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Timothy’s Family
DREAMS GIVE WINGS TRAVEL
Γραφείο Γενικού Τουρισμού
Ελευθερίου Βενιζέλου 14,
Νέα Μάκρη – 19005
Τηλ: 22940 97576, 22940 92576
Fax: 22940 90327
E-mail: info@timothysfamily.com