«Την είπε» ο Σταμπουλίδης στους τηλεμαϊντανούς επιστήμονες: Η αγορά πρέπει να λειτουργήσει – Να είναι φειδωλοί στις δηλώσεις τους

Για την αναγκαιότητα ανοίγματος της αγοράς μίλησε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Ο κ. Σταμπουλίδης με εμφάνισή του στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, σημείωσε πως η επιστροφή της οικονομικής δραστηριότητας θα φέρει «οξυγόνο» στα δημόσια έσοδα αλλά και τις επιχειρήσεις προκειμένου αυτές να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Όπως είπε, το click away δεν επιβάρυνε επιδημιολογικά την κατάσταση, ενώ κάλεσε τους επιστήμονες να είναι φειδωλοί στις δηλώσεις τους και να μην προκαλούν πανικό.

Είπε πως εκπτώσεις, οι οποίες ξεκίνησαν σήμερα, με κλειστά καταστήματα δεν γίνονται επί της ουσίας ενώ τόνισε πως «δεν ζούμε σε κανονική περίοδο. Προχωράμε βήμα βήμα στην επόμενη ημέρα».

Δείτε ακόμα:  Efood: Τι λέει η εταιρεία μετά τον σάλο με τις συμβάσεις για τους διανομείς

Σημείωσε πως το μήνυμα είναι ότι πρέπει να επανεκκινήσει η οικονομία, ανέφερε ότι υπάρχουν εργαλεία και κανόνες για την επαναλειτουργία της αγοράς για να διασφαλιστεί ότι θα παράγουν υπεραξία και πλούτο, ενώ τόνισε πως η ατζέντα με τις προτάσεις θα διαμορφωθεί μέσα στην εβδομάδα και οι αποφάσεις θα ληφθούν την Παρασκευή.

Δείτε το βίντεο:

protothema.gr