Με την ευλογία του Ευδόκιμου στην Άνδρο ο Γ. Χριστόπουλος (φωτό)

Ο Γιώργος Χριστόπουλος πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στις Κυκλάδες, συνταξίδεψε προς Άνδρο παρέα με τον πατέρα Ευδόκιμο.

Ο πρώην Δήμαρχος συχνά πυκνά επισκέπτεται τα νησιά των Κυκλάδων, αφ΄ ενός για να δει φίλους και γνωστούς, αφ΄ ετέρου για να συναντήσει τοπικούς παράγοντες, βουλευτές και κατοίκους από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Έτσι λοιπόν σήμερα βρίσκεται στο όμορφο νησί της Άνδρου, με την ευκαιρία του εορτασμού του Αγίου Φιλίππου. Εξ ου και η φωτογραφία στο Μπατσί με το βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ Ιωάννη Βρούτση. Στη λειτουργία και στη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Πολιούχου σήμερα το πρωί, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Άνδρου Θεοδ. Σουσούδης, ο Έπαρχος Δημ. Λοτσάρης και άλλα τιμώμενα πρόσωπα, ενώ το απόγευμα έγινε λαμπαδηφορία και στη συνέχεια παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το χορευτικό Υδρούσας.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχανν ιερείς και πλήθος πιστών και παρευρίσκονταν οι μαθητές των σχολείων, συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους. Παράλληλα, ήταν προσκεκλημένοι οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής Άνδρου, του Πολεμικού Ναυτικού, της Πυροσβεστικής και του Λιμεναρχείου.

Όσο για τον πατέρα Ευδόκιμο που ταξίδεψαν μαζί στο καράβι δεν παρέλειψε να δώσει την ευχή του στον κ. Χριστόπουλο ενόψει εκλογών. Όποτε κι αν γίνουν αυτές.

 

Διαβάστε επίσης