Της έλειπε το γκολ! Η Τριγλία δεν… λύγισε την άμυνα του Νικολακάκη (0-0)

Βροντερό «ΟΧΙ» φώναξε ο Νικολακάκης στην Τριγλία και πήρε τον βαθμό με το τελικό 0-0. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο πρώτο μέρος και έχασαν ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν, ενώ στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν πεσμένος με τις καλές στιγμές να είναι ελάχιστες.

Στην κορυφαία στιγμή των γηπεδούχων στο 11’, ο Αρβανιτίδης μόνος του έπιασε αδύναμη κεφαλιά και ο Κατσάνος μπλόκαρε, ενώ στο 10’ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε σε κόρνερ την κεφαλιά του Τσούκα. Ευκαιρίες έγιναν από πλευράς Τριγλίας όμως καμμία δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Οι γηπεδούχοι παρά την υπεροχή τους και την παραγωγή φάσεων κυρίως στο α΄μέρος δεν κατάφεραν να λυγίσουν την αντίσταση του Νικολακάκη, ο οποίος για ένα ακόμα παιχνίδι κράτησε καλά αμυντικά. Οι φιλοξενούμενοι έτσι εκμεταλλεύτηκαν την αστοχία και την ανικανότητα των κιτρινόμαυρων και πήραν έναν πολύτιμο βαθμό.

Διαιτήτευσαν οι Ζαχαρόπουλος, Παπαδιώτης, Χόικας.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦ. (Σ. Ασλάνογλου): Μπάρδης, Τσάγκαρης, Αρβανιτίδης (89’ Σολδάτος), Τσούκας, Νικαλακόπουλος, Καραγιάννης, Ταμπάκης, Δελαπόρτας (71’ Βεντούρας), Κακαράς (71’ Παπαδιονυσίου), Μουστόγιαννης, Ζαφειρόπουλος (78’ Βατίστας).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Μ. Παπαδόπουλος): Κατσάνος, Χήρας (46’ Π. Μουκάνης), Τσαλερίδης, Βαφειάδης, Μωυσιάδης, Αναγνώστου, Δαμιανίδης, Μινοσιάν (92’ Δ. Μιχαηλίδης), Λιγκομπόρα (87’ Σάμιος), Μαβίδης, Α. Μουκάνης (46’ Νίκας).

Διαβάστε επίσης