Τίτλοι τέλους για την εκπομπή της Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ – Η ανάρτησή της

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Κατερίνα Ακριβοπούλου ανακοίνωσε το πρόωρο τέλος της εκπομπής της “Δεύτερη Ματιά” στην ΕΡΤ και εξήγησε τους λόγους σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

“Για αντικειμενικούς λόγους που έχουν να κάνουν με την δημοσιογραφική υποστήριξη από δημοσιογράφους παραγωγούς (χωρίς αυτούς τους αφανείς ήρωες δεν βγαίνουν οι εκπομπές), δεν μπορούμε να ολοκληρώσουμε τα επόμενα εννέα επεισόδια που απέμειναν, μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος την επόμενη εβδομάδα”, ανέφερε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.

Δείτε ακόμα:  H «σούπερ γιαγιά» κέρασε τους coaches στο Voice και αυτοί τρελάθηκαν μαζί της

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση της Κατερίνας Ακριβοπούλου:

“Τίτλοι τέλους…

Για αντικειμενικούς λόγους που έχουν να κάνουν με την δημοσιογραφική υποστήριξη από δημοσιογράφους παραγωγούς (χωρίς αυτούς τους αφανείς ήρωες δεν βγαίνουν οι εκπομπές), δεν μπορούμε να ολοκληρώσουμε τα επόμενα εννέα επεισόδια που απέμειναν, μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος την επόμενη εβδομάδα. Για υποκειμενικούς λόγους, καλύτερα κιόλας. Πάσχουμε και οι τέσσερις από βαρύ και ανίατο συναισθηματισμό, οπότε θα γινόμασταν ρεζίλι στον αέρα, εάν κάναμε εκπομπή αποχαιρετισμού. Ναι θα μας έπαιρναν τα ζουμιά. Τα αγόρια μου – αυτή η πολύτιμη οικογένειά μου- κι εγώ ψάχνουμε να βρούμε τα λόγια να σας ευχαριστήσουμε, αλλά …δεν. Όλα είναι φτωχά μπροστά στον πλούτο που μας προσφέρατε όλοι σας, με την άδολη στήριξη και την ανεξάντλητη Αγάπη σας. Κυρίες, κύριοι και αγαπημένα μας παιδιά καλό καλοκαίρι, καλά μυαλά, καλή κανονικότητα και καλή συνέχεια σε ό,τι κάνετε ή κάνουμε …

Δείτε ακόμα:  Νεκρός διάσημος ηθοποιός - Ήταν μόλις 36 ετών (φωτό)

Υ.Γ. Ματίνα, Χαρά σας ευχαριστούμε με όλη μας την ψυχή! Θα ανταποδώσουμε…”

real.gr