Το αδιαχώρητο σε πλατεία στην Κυψέλη – Κορονοπάρτι με DJ και εκατοντάδες άτομα

Ένα υπαίθριο κλαμπ θύμιζε κεντρική πλατεία στην Κυψέλη όπου στήθηκε ένα μεγάλο πάρτι με dj και κόσμο χωρίς μέτρα.

Εποχές προ κορονωϊού θύμιζε το πάρτι το οποίο στήθηκε στην Κυψέλη με περισσότερα από 500 άτομα χωρίς μάσκες, με ποτά, ακόμα και dj.

Κι ενώ η πλατεία Βαρνάβα, στο Παγκράτι, ήταν εντελώς άδεια, μετά την «επιχείρηση περιφρούρησης» που στήθηκε από τις αστυνομικές Αρχές από νωρίς το απόγευμα, η Κυψέλη… γέμισε με εκατοντάδες νέους που έπιναν το ποτό τους μετά μουσικής από DJ (!) χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης από τον κορονοϊό!

Το πάρτι έγινε το βράδυ της Παρασκευής, στην πλατεία Κυψέλης μετά τις 22:00, ενώ κάτοικοι είχαν καλέσει την αστυνομία. Σημειώνεται ότι, ανάλογες καταστάσεις ζούσε η πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι, ωστόσο, χθες η από νωρίς αστυνόμευση απέτρεψε ακόμα μία βραδιά διασκέδασης χωρίς μέτρα.

Δείτε ακόμα:  Νέος παίκτης στην αγορά delivery μπαίνει «σφήνα» σε Efood και Wolt!

Στην Κυψέλη έσπευσε η αστυνομία μετά τις καταγγελίες και με ντουντούκες και μηνύματα κάλεσε τους συγκεντρωμένους να αποχωρήσουν.

Το κορονοπάρτι ξεκίνησε περίπου τα μεσάνυχτα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το… event φέρεται να οργανώθηκε από λίγους, το νέο διαδόθηκε από στόμα σε στόμα κι έτσι προκλήθηκε το αδιαχώρητο στην πλατεία.